Winkelmand

Absoluut niet zweverig

Na het lezen van het boek Ki, kracht van binnenuit en het werkboek Ki (overigens is oefenboek een betere benaming) was ik zo geboeid door Ki dat ik me had ingeschreven voor een workshop. Gisteren heb ik deelgenomen aan de workshop Ki. De locatie was het witte kerkje in Baarn. Sfeervol doordat het basis was. Hans Peter Roel verwelkomde iedereen persoonlijk en hartelijk. We waren met 30 deelnemers. Mensen kwamen overal vandaan, zelfs een aantal uit België. Een fijne groep. Op ontspannen, enthousiaste wijze leidde Hans Peter ons door het programma met een heldere uitleg over de Ki principes en veel oefeningen met goede toelichting en begeleiding Het waren stuk voor stuk cadeautjes. Openbaringen wat er allemaal in jezelf zit met behulp van het universum. Absoluut niet zweverig. Zonder uitzondering ging iedereen heel enthousiast naar huis met een serieuze toezegging naar zichzelf om Ki een onderdeel van het dagelijks leven te maken. Het heeft mij verrijkt met onder andere rust in mijn hoofd, de kracht en de energie die in mijzelf zit en de verbinding met het universum. Ik gun iedereen dit schitterende cadeau voor zichzelf dat absoluut ook tot een verbetering van de samenleving leidt. Ik heb geen aandelen maar raad iedereen Ki van harte aan!!!

Bericht delen?