Winkelmand

Een prachtige middag

Soms krijg ik een review binnen die me vol raakt.
Deze is van een jonge succesvolle ondermer die in april de Ki Basis workshop volgde:
“Niet wetende wat ik precies kon verwachten ben ik met een open mind en hart deze middag in gegaan. De ontvangst door Annette en Hans Peter was open en hartelijk. Het witte kerkje zou ik met teveel woorden te kort doen voor haar schoonheid en eenvoud die ze uitstraalt. Een werkelijk prachtige locatie voor deze workshop. De workshop zelf zit vol praktische oefeningen waarmee ik al snel in mijn kracht kwam. Heerlijk om het gewoon te ervaren in plaats van 4 uur lang alleen maar naar een verhaal te luisteren. Niks geen hocus pocus, gewoon doen. Inmiddels 108 dagen voltooid en voel me energiek en scherp. Bedankt, het was een prachtige middag!”
Joram (12 juli 2019)

 

 

Bericht delen?