Winkelmand

Geef nooit op!

Iedere president heeft die ooit gevoeld, ieder Olympische kampioen kent deze noodzaak en iedere winnaar heeft ook die drang gevoeld. Wat er ook gebeurde, ze gaven hun droom niet op! Zelfs als ze geen hulp, geen geld, geen goed netwerk hadden. Ze begrepen de kracht van onze menselijke geest. Door niets en niemand gaven ze hun dromen op. NOOIT! Misschien duurt het langer dan je ooit had gedacht, kost het je meer geld en inspanning dan je hebt, maar opgeven is geen optie. De dromen van mensen maken het verschil in de wereld.

Die sterke geest zit in jou! Het heeft gezorgd dat er mensen die vanuit hun gedachten en geloof kanker hebben overwonnen, dat ze wereldwijde multinationals hebben gebouwd, maar ook dat ze mensen op de maan hebben gezet. Het is onze geest die zorgt dat mensen in barre omstandigheden overleven, dat kanker de wereld wordt uitgeholpen en dat er mensen zijn veertig kilogram weten af te vallen en gezonder dan ooit tevoren leven. 

Ga ervoor wat je wilt bereiken en stel jezelf voor hoe het voelt als je je droom hebt bereikt. Als je energie geeft aan wat je wilt bereiken, zal dat sneller gematerialiseerd worden dan je je ooit kunt voorstellen. 

Geef nooit op!

Bericht delen?