Winkelmand

Gevoel van thuiskomen

Na zovele workshops bezocht te hebben en boeken te lezen de afgelopen jaren was dit voor mij al bij binnenkomst een gevoel van thuiskomen. De warme ontvangst en sfeer was heel fijn. Ki is een krachtig middel en heb mijn eigen kracht kunnen ervaren. Ik kan niets anders bedenken wat zoveel impact in mijn leven heeft gehad dan deze KI-workshop. Het is eenvoudig te leren om op een vlotte manier uit je hoofd in je lijf te komen. Ik ben zolang op zoek geweest buiten mijzelf naar houvast in mijn leven. Met KI heb ik ervaren om mij deel te voelen van het grote geheel. Op mijn eigen voeten in mijn eigen lijf in mijn eigen hart. Ik heb deze sensatie , het stromen van energie door mijn handen al heel vroeg in mijn leven ervaren maar kon het toen nog niet benoemen. Nu wel! Dat is een kostbaar geschenk voor mij. Heel veel dank en ga ermee oefenen totdat het in mij is en uit mag stralen door zelfvertrouwen. Ik sta hier en ik ben vol liefde en mededogen zonder mezelf weg te cijferen. (dat IK dat nog eens zou schrijven…;-)

Bericht delen?