Winkelmand

Hartverwarmend deze inspirerende workshop

Het was hartverwarmend deze inspirerende workshop. Het is zo mooi dat je e.e.a. gewoon ervaart. Dat is de beste overtuiging. Ik ben inmiddels ook al ambassadeur van Ki hoor. Het werkt! Daardoor valt het me makkelijk hier dagelijks tijd aan te besteden. En mijn vriendinnen worden geraakt door mijn enthousiasme. Ik voel me energieker dan ooit. Wat bij mij goed werkt als ochtendmens is als ik wakker wordt en uitgeslapen ben, op te staan. Geen ruimte voor moeilijk denken en draaien maar een heerlijke wandeling in de stilte om 6 uur s morgens en ki principes toepassen. Ik heb er de hele dag profijt van. Het mooiste cadeau is dat ik van mijn gezin terug krijg dat ik verander. Nu al! ook na mijn werkdag nog steeds prettig gezelschap. Ik kan nog wel even doorgaan: ik ben meer in balans, ben effectiever in mijn werk doordat ik minder ballast in mijn hoofd heb. Omdat ik vooral een doener ben, past deze manier van Ki heel goed bij mij.

Bericht delen?