Boeddha's kookboek (Ki food)

Energieker, slanker en gezonder dan ooit tevoren
De oorspronkelijke voedingsleer van Boeddha heet de Vinaya Pitaka. Boeddha’s kookboek is gebaseerd op deze voedingsleer. Boeddhistische monniken leven gezond en hebben een hoge levensverwachting. Het geheim van hun gezondheid is de afwisseling tussen periodes van vasten (Yin) en eten (Yang), waarbij ze alleen puur en natuurlijk voedsel nuttigen. Boeddha’s Kookboek is gebaseerd op Yin-Yang en de vijf-elementenleer die al vele duizenden jaren oud is. Dat maakt dit boek bijzonder!

Fantastische recepten met Ki Food
Met Ki Food wordt pure en zuivere voeding bedoeld die in boeddhistische kloosters wordt genuttigd met als doel om de gezondheid te verbeteren en in balans te komen. In onze westerse wereld kan deze voedingsfilosofie het verschil maken tussen een gezond en energiek leven en een leven met gezondheidsklachten.

Probeer de vele eenvoudige, gemakkelijke en snel klaar te maken boeddhistische recepten uitTibet, Nepal, India, Vietnam en Japan en merk hoe snel je lijf weer sterk en gezond is.

 22,50

Uitverkocht

Reacties van lezers:

 • Het boek is een echte aanrader…..echt n verandering in de positieve zin…..
  Sofie Castermans
 • Boek vorige week gekocht. Er staan heerlijke gerechten in maar wat dit boek interessant maakt is het verhaal rond Ki. Blij dat ik het gekocht heb.
  Jeannette Panickar de Raad
 • Ik heb t nu net besteld..Ik ben meer geïnteresseerd in t Yin en Yang gedeelte, wanneer we Yin moeten eten en wanneer Yang en welke voedingsstoffen we dan moeten nemen.
  Anja Maas
 • Heerlijke recepten ook voor 1 persoon en prachtige foto’s een aanrader trouwens al zijn boeken!
  Mieke Niessen
 • Super boek. Heerlijke duidelijk recepten. Goede achtergrondinfo. Mijn bloedsuiker was meteen lager en ik voel me beter. Zeker een aanrader!
  Rachel Allison
0