Ki Werkboek

Wat is Ki?
Ki is de natuurlijke kracht die in ons huist en ons helpt bij een krachtig en energiek leven. Ki is geen hoogdravende filosofie, maar een eenvoudige en praktische manier om in je kracht te komen. Ontdek de vier Ki-principes, die werkzaam, voelbaar en overtuigend zijn. Je zult verbaasd zijn over de innerlijke kracht, die in je huist.

Eigen ervaring overtuigt!

Dit werkboek staat boordevol oefeningen en opdrachten om je Ki-kracht te ontdekken. Je gaat jouw verborgen krachten op een praktische en eenvoudige wijze ontdekken. Als je eenmaal de Ki-kracht hebt ervaren, laat dat je nooit meer los. De oplossing zit in jezelf en heet Ki. In dit boek leer je hoe Ki je kan helpen.

Door Ki ervaar je de innerlijke kracht en ga je de innerlijke energiebron mobiliseren. Ki verbaast door haar eenvoud. Juist daarom ervaar je snel resultaat en word je weer meester over je eigen lichaam.

 17,95

Uitverkocht

Reacties van lezers:

 • Het Ki werkboek is een mooie aanvulling op Ki het verhaal, maar kan gelukkig net zo gemakkelijk zonder dat boek gebruikt worden. Het werkboek is prettig en goed leesbaar, waarbij de verschillende begrippen helder uitgelegd worden. Het boek geeft voldoende theoretische achtergrondinformatie om de uitgelegde begrippen in hun context te kunnen plaatsen. De kracht zit echter in een groot aantal eenvoudige oefeningen waarmee je de uitgelegde theorie direct in de praktijk kunt brengen. Omdat het effect al gelijk merkbaar is, stimuleert het de beginnende beoefenaar enorm om ermee door te gaan. In tegenstelling tot de meeste welzijn theorieën heb je geen dure cursussen voor nodig om hier zelf mee aan de slag te gaan. Daardoor wordt de kracht van Ki voor iedereen toegankelijk, succes verzekerd.(Midgard, 19 januari 2017, overgenomen van Bol.com)
 • Het boek Ki was makkelijk leesbaar en inspirerend. Door het werkboek is de achterliggende ‘theorie’ goed toepasbaar voor iedereen. (Eddy, 18 oktober 2016, overgenomen van Bol.com)
 • Beste boek van 2016..: Het is een mooi boek dat lekker wegleest. Als ik geen verplichtingen zou hebben, zou ik het in één keer hebben uitgelezen. Ik had het boek eerst vanuit de bibliotheek gelezen en toen nog een keer, vandaar dat het ik het via bol.com zelf heb aangeschaft. En nu lees ik het voor de derde keer.
 • Het verhaal is mooi en zo van deze tijd. Het spirituele raakt me. Het boek nodigde me uit om ook mijn KI-punt te ontdekken. Ik heb al leren ademen vanuit m’n Ki en via mijn hart uit. Ik ga op Tai Chi. En ik ben op zoek naar meer van dit soort romans met deze diepgang.
 • Het Ki Boek en het Ki Werkboek Het zijn alle twee hele Goede raadgevers helemaal top voor een gezond verder leven. (Jamol, 7 december 2015, overgenomen van Bol.com)
 • Veranderde mij. Echte must. Een van de boeken Die ik nooit had willen missen.heeft mij veranderd. Zal het ook nooit vergeten. (D.H. 24 november 2015, overgenomen van Bol.com)
 • Goed beschreven boek en in een keer uitgelezen en je kunt het ook toepassen in je eigen leven wat voor jou nodig is. Ninda, 27 oktober 2015 (overgenomen van Bol.com)
 • Na het lezen van het gewone ki boek is dit echt een aanvulling.Je kan gelijk aan de slag.op naar een leven met meer rust en meer energie.wie wil dat nou niet ? Irene, 7 oktober 2015 (overgenomen van Bol.com)
 • TOP! Na het boek Ki gelezen te hebben, gelijk aan de slag gegaan met het werkboek. Super op deze manier praktisch aan de slag te kunnen gaan met een boek wat inspireert om het beste in jezelf naar boven te halen. Kimmie, 15 september 2015 (overgenomen van Bol.com)
 • Ik wilde dit boek al langer bestellen maar om de een of andere reden kwam het er niet van. Tot ik met een burnout thuis kwam te zitten. Ik heb het gelijk besteld en kon de volgende dag gaan lezen. Het was heel verhelderend en ik heb er erg veel aan gehad. Ook de oefeningen gebruik ik nog dagelijks. Ik durf zelfs te zeggen dat ik door de oefeningen veel sneller uit mijn burnout klim en ik heb de oefeningen al aan verschillende mensen om me heen doorgegeven die er ook stuk voor stuk baad bij hebben. Ook al heb je geen burnout dan nog is het een goed boek om te lezen en om het zo te voorkomen. Angel, 30 september 2014 (overgenomen van Bol.com)
 • Ik had het boek Ki al gelezen en aangezien het verhaal en de materie mij erg aanspreekt (ik werk zelf graag met Reiki-energie) heb ik het werkboek besteld. Ik heb er absoluut geen spijt van! De oefeningen en meditaties zijn vrij eenvoudig uit te voeren en duren niet lang (ongeveer 5 minuten), waardoor ik ze gemakkelijk in mijn dagindeling kon inpassen. Na verloop van tijd ging ik vanzelf de oefeningen langer doen, omdat ik merkte dat ik mij er goed bij voelde (meer energie, kracht, etc.). De ademhalingsoefening om in slaap te vallen werkt super. Marina 14 mei 2014 (overgenomen van Bol.com)
 • Dit is het vervolg op het boek:Ki Het verhaal van: Hans Peter RoelNa het eerste boek met veel aandacht gelezen te hebben heb ik dan het werkboek gekocht.Dit boek geeft veel oefeningen om je Ki te verbeteren.Aan jou om uit te zoeken welke het best bij je passen.Goed uitgelegd , duidelijk en begrijpend.Diegene met iets meer achtergrond van Tai-Chi, Krijgskunsten,Chi-Quong,.. kunnen er veel uit halen.Aan jou is het dan de taak om er echt mee te oefenen.Want lezen alleen is niet voldoende.Review overgenomen van ECI.nl door Aikoo
 • Het is een goed boek om te lezen. Duidelijk en ik ben al bezig om te oefenen wat ik uit het boek. Heb ook een workshop van hem bijgewoond. Dit was ook verrassend en ik ga zeker ook de oefeningen doen die hij ons heeft aangereikt. Ga zo door!Recensie overgenomen van Bol.com
 • Ik had het 1e boek al gelezen. Ik was erg benieuwd naar de oefeningen in het werkboek. Als je de oefeningen uitvoert zijn ze gelijk werkzaam. Je moet er wel mee bezig blijven anders val je weer terug en heb je er niets aan. De Ki ademhaling meditatie is erg fijn om te doen, wel blijven focussen op je Ki punt. Een prima boek voor mij, waar ik veel aan heb. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Dit is voor mij 5 punten waard, een pluspunt!Recensie overgenomen van Bol.com
 • Ki ervaren in het dagelijks bestaan
  Hans Peter Roel zet verschillende wetenswaardigheden en de vier belangrijkste principes over Ki uiteen. Hij laat de lezer door middel van oefeningen onmiddellijk ervaren wat Ki is om het daarna te koppelen aan het dagelijkse bestaan. Talloze voorbeelden over andere zaken in de samenleving die van invloed zijn op ons leven passeren de revue. De schrijver is daar zeer compleet in en weet het bijna altijd weer te koppelen aan Ki.
 • Een wondermiddel. Ki is een wondermiddel. Zo beschrijft de auteur het en zo is het eigenlijk ook wel. Los van alle zaken die er ook in het boekje voorbij komen ben ik zelf vooral bezig met de vier principes van Ki. Niet geheel onbekend met Ki, maar me er ook nooit echt fanatiek mee bezig gehouden, ervaar ik de voordelen zoals ontspanning, rust en energie. Het is een waardevolle dimensie erbij in mijn bestaan! Review door Irma G.
0