Tijdloze liefde

Het verhaal van de eeuwige liefde

”Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten.”

Soms ontmoet je iemand, waarvan je zeker weet dat je de persoon al kent, ook al heb je diegene nog nooit gezien. Zielsgenoten komen elkaar in verschillende levens telkens weer tegen. Een heel enkele keer is er zelfs sprake van zuivere liefde die door de verschillende levens heen blijft voortbestaan. Dit wordt tijdloze liefde genoemd.

Het boek ”Tijdloze liefde” beschrijft een liefdesgeschiedenis die begint in het Parijs van 1835. De geliefden komen elkaar voor de tweede keer tegen in het Nederlands-Indië in 1934. New York rond de eeuwwisseling is het decor waar de geliefden elkaar voor de derde keer treffen. Ze wonen heden ten dage nog altijd samen in de wijk New Yorkse wijk SoHo.

Laat je meevoeren in deze bijzondere liefdesgeschiedenis en weet dat ieder mens ergens op de wereld een tijdloze liefde heeft rondlopen.

 21,95

Uitverkocht

Reacties van lezers:

 • Heerlijk boek, geschreven in 3 aparte delen. Ieder deel heel knap geschreven, in de passende stijl van de tijdszone waarin het zich afspeelt..
  Je wilt het gewoon niet wegleggen en het liefst in 1 adem uitlezen. (Trieneke, 28 juni 2018)
 • Wat een prachtig boek. Elk verhaal is apart en toch verbonden. Het parfum, de kunst, de eenzame en toch sterke vrouwen, hakkelen én de oleander herkende ik persoonlijk. Dit boek zette mijn eigen intuïtie aan het werk. Tijdloze liefde is een aanrader om te lezen. Dank u wel voor dit prachtige boek. (Annemieke, 25 juni 2018)
 • Ik zelf heb het boek ‘Ki kracht van binnenuit’ gelezen..alsook ‘Op zoek naar de hemel’..en nu begin ik aan het boek ‘Tijdloze liefde’…stuk voor stuk prachtige innemende levensverhalen met heel wat wijsheid..!!!! Prachtige auteur die Peter Hans Roel..!!!! Je word zo in het verhaal meegesleept alsof je het zelf beleefd…!!! (Anouchka, 3 juni 2018)
 • Heerlijk boek!!! Ik moet het van mezelf af en toe wegleggen want dan doe ik er langer mee! Anders lees je het zo in één adem uit! (Maria, 2 juni 2018)
 • Ik heb gewacht op het nieuwe boek van Hans Peter Roel en ik heb zelfs een dag vrijgekomen om het te lezen. Wat een adembenemend boek. Het is alsof je drie avontuurlijke vakanties op een dezelfde dag beleefd. Mijn persoonlijke ervaring met 9/11 kwam weer terug! Dit boek is vanuit het hart geschreven, waardoor je het verhaal wordt ingezogen en je niet meer stopt met lezen!
  Ik weet nu zeker dat mijn tijdloze liefde ergens moet rondlopen!
  (overgenomen van BOL.com)
 • Het is echt een heel mooi, spiritueel en emotioneel boek.
  Ik heb het achter elkaar uitgelezen en de inhoud heeft nog lang in mijn hoofd rond gedwaald.
  Echt een aanrader.
  (overgenomen van BOL)
0