Winkelmand
Aanbieding!

Ki Balance geurstokjes + geurkaars set

Heerlijke Ki balance set, verpakt in een luxe doos een echte eye catcher voor de woning en een heerlijke geur van sandalwood die lichaam en geest lekker tot rust brengt.

Creëer thuis een uitnodigende sfeer met deze luxueuze geurstokjes en geurkaars uit onze Ki Balance Collection. Dit parfum op basis van sandalwood en aroma’s creëert daarmee een zeer bijzondere geur. Laat de mysterieuze lagen van dit exclusieve parfum tot je hart spreken en je geest tot rust brengen.

Beide zijn ook los te verkrijgen maar in de set heb je nu een mooie combinatie korting:

Los 19,95 per stuk, de set kost 29,95!

Ki balance geurstokjes:

De geurstokjes, in een prachtige glazen flacon, geven een heerlijk subtiel parfum af zonder dat je ze steeds hoeft om te draaien. Als je een nog intensere geur wilt, kun je de stokjes ook wat vaker omdraaien. Geniet tot 6 weken lang van de elegante en speciale sfeer. Combineer de geurstokjes met de bijpassende geurkaars om je geurbeleving te vergroten.

Plaats de 5 bijgesloten stokjes in de parfumflacon om de olie te absorberen. Laat het parfum van de geurstokjes op natuurlijke wijze de kamer vullen. De geurstokjes laten de olie geleidelijk verdampen, wat een subtiele en weelderige geur oplevert. Was daarna je handen goed met water en zeep. Gooi de luxe verpakking niet weg, maar gebruik deze als een mooie bewaardoos.

Let op: als je de stokjes vaak omdraait, zal de olie sneller opraken.

Inhoud: 100ML

 

Ki balance geurkaars:

Je geniet tot wel 40 uur lang van deze geurkaars, verrijkt met de opwekkende geur van sandalwood, op een basis van verwarmende specerijen. Het fijne luxueuze huisparfum heeft een zacht en warm aroma en geeft je huis een natuurlijke rust gevende geur.

Inhoud: 200 gram

Wees er snel bij voorraad is beperkt!

 29,95