Winkelmand
Aanbieding!

Ki Balance geurstokjes

Heerlijke Ki balance geurstokjes, verpakt in een luxe doos een echte eye catcher voor de woning en heerlijke geur van sandalwood die lichaam en geest lekker tot rust brengt.

Creëer thuis een uitnodigende sfeer met deze luxueuze geurstokjes uit onze Ki Balance Collection. Dit parfum op basis van sandalwood en aroma’s creëert daarmee een zeer bijzondere geur. Laat de mysterieuze lagen van dit exclusieve parfum tot je hart spreken en je geest tot rust brengen.

De geurstokjes, in een prachtige glazen flacon, geven een heerlijk subtiel parfum af zonder dat je ze steeds hoeft om te draaien. Als je een nog intensere geur wilt, kun je de stokjes ook wat vaker omdraaien. Geniet tot 6 weken lang van de elegante en speciale sfeer. Combineer de geurstokjes met de bijpassende geurkaars om je geurbeleving te vergroten.

Plaats de 5 bijgesloten stokjes in de parfumflacon om de olie te absorberen. Laat het parfum van de geurstokjes op natuurlijke wijze de kamer vullen. De geurstokjes laten de olie geleidelijk verdampen, wat een subtiele en weelderige geur oplevert. Was daarna je handen goed met water en zeep. Gooi de luxe verpakking niet weg, maar gebruik deze als een mooie bewaardoos.

Let op: als je de stokjes vaak omdraait, zal de olie sneller opraken.

Gebruik advies:

Plaats de geurstokjes in de flacon. De gebruiksduur van de geurstokjes zal korter zijn als je de stokjes vaak omdraait. Was je handen na contact met de stokjes met water & zeep.

Inhoud: 100ML

 

Wees er snel bij voorraad is beperkt!

 16,95