Winkelmand
Aanbieding!

Ki slaap pakket

Omdat slaap zo’n belangrijke invloed heeft je welzijn en je leven hebben wij speciaal het Ki slaap pakket gemaakt zodat jouw nachtrust verbeterd.

Bevat:

Ki slaapwierook
Ki slaapwierook is Tibetaanse wierook speciaal ontwikkeld om beter te kunnen slapen. Deze wierook is handgemaakt door monniken en bevat krachtige kruiden die jouw nachtrust optimaal bevordert.

Ki wierook brander
De ki wierook brander zorgt ervoor dat je je Ki slaapwierook kan aansteken. Deze kan je ergens in je slaapkamer zetten om je slaapkamer te laten vullen met de krachtige slaapwierook.

Indiaanse dromenvanger
Een dromenvanger is rond van vorm en gemaakt van hout, touw en veertjes. De oorsprong van droomvangers ligt bij de Amerikaanse Indianen. Volgens de oude Indianen vangen de droomvanger slechte dromen in het beschermende net en worden deze verbrand in het licht van de dag. De veertjes, schelpen en andere versieringen zorgen dat mooie dromen ongehinderd hun weg in de wereld vinden en helpen de dromer.

Ruwe amethist steen
De ruwe amethist steen dien je naast je bed te leggen op bijvoorbeeld je nachtkastje. De steen kalmeert het zenuwstelsel en brengt daarmee rust in je systeem.

Ki zakje
Het ki zakje is een ecologisch verantwoord geproduceerd zakje waar jij bijvoorbeeld de smudgestick in kan bewaren.

Ki salie smudge stick met lavendel
De Ki salie Smudge stick met lavendel is speciaal gemaakt om slechte energie te verwijderen uit jouw slaap kamer, vandaar ook de toevoeging van de lavendel. Steek deze aan je in slaapkamer om de slechte energie te verwijderen en laat de rook door je slaapkamer gaan.

Feng Shui hanger
De feng shui hanger dien je op te hangen in jouw slaapkamer om te zorgen dat jouw slaapkamer feng shui wordt en dat er alleen goede energien zijn in je slaapkamer. Hang deze op een centrale plek in je slaapkamer.

Ki slaap MP3
Voor mensen, die diep willen slapen is de Ki-slaap meditatie ontwikkeld. Deze geleide Ki-slaap mp3 helpt je snel en ontspannen in slaap komen. Daarnaast zorgt de Ki- slaap mp3 voor een diepe slaap, zodat je de volgende ochtend vol energie en helder wakker wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 39,95