Winkelmand

Het zesde zintuig pakket

Het zesde zintuig pakket is bedoeld om je te helpen om je zesde zintuig te openen. Het pakket bevat de volgende producten:
  • Natuurlijke olie om je derde oog te openen (op pepermuntbasis)
  • Boek met alle antwoorden om je onderbewuste bewust te maken
  • Tijgeroog edelsteen pendel om de juiste antwoorden te vinden
  • Instructiekaart voor het gebruik

 

Dit pakket sluit aan op het boek: Het zesde zintuig en helpt je je intuïtie te versterken. Link voor het boek
Ontdek hoeveel kennis er onbewust in je zit dat je bewust kunt maken. Dit pakket gaat je daarbij helpen.
Natuurlijke olie om je derde oog te openen (Pepermunt)
Je derde oog is een chakra en zit tussen je wenkbrauwen. Door een heel klein beetje van deze pepermuntolie erop te smeren, wordt het derde chakra gestimuleerd en word je helderder. De olie is op natuurlijke basis en zorgt er direct voor dat je helderder en scherper bent en dat deze je zesde zintuig opent. LET OP: olie mag niet in contact komen met je ogen.
Boek met alle antwoorden
Toeval bestaat niet! Antwoorden uit het universum komen vaak niet op een directe manier, maar bereiken je op indirecte wijze via boodschappen. Daarvoor kun je dit boek met alle antwoorden gebruiken. Stel een vraag, sla een bladzijde open en het antwoord is daar.
Tijgeroog pendel
De pendel is gemaakt van tijgeroog edelsteen.De krachtige en bijzondere  steen waarmee deze pendel is gemaakt, richt de aandacht naar binnen en helpt je het grotere geheel te overzien.
Deze pendel helpt je om zuivere informatie uit je onderbewustzijn te halen, zodat je de juiste keuze kunt maken. Pendelen is veilig en betrouwbaar om het juiste antwoord te krijgen.  

 29,95