Winkelmand
Aanbieding!

Ki kracht stenen

 

Dit pakketje bevat:

-5 verschillende edelstenen.

-Chinees geluksmuntje

-Ki uitlegkaartje

– Katoen Ki zakje

 

De Chinese geluksmunt
De Chinese geluksmunt wordt gezien als teken voor rijkdom, geluk, en succes zowel op het persoonlijke vlak als zakelijk.

 

Howliet steen
Howliet is een zeer aardende steen. Howliet maakt je ervan bewust dat je altijd controle hebt over wat je doet of laat. Howliet is bovendien een zeer ontspannende steen en daarom goed tegen stress.

 

Gele jade steen
Deze steen brengt harmonie, zuiverheid, geeft een gevoel van verbinding met het eigen zelf en geeft zo innerlijke rust. Het zorgt voor de verbinding tussen geest en lichaam, openbaart universele wijsheden en geeft inzicht in de dromenwereld.

 

Ruwe Rode Jaspis

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor te voor gaan.

 

Rozenkwarts steen
Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.

 

Aventurijn steen

Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werking en geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever.

 

 19,95