...
Winkelmand

Speciale Aanbieding: Ki Pakket – 5 Ki Boeken en Ki Wierook Pakket

Waarom kiezen voor het Ki Pakket?

Dit zorgvuldig samengestelde Ki Pakket is ontworpen om u een holistische benadering van welzijn te bieden. Of u nu op zoek bent naar spirituele groei, mentale helderheid, of fysieke gezondheid, dit pakket biedt u de essentiële tools en kennis.


Wat zit er in dit Ki Pakket?

  1. Ki Boek – “Ki kracht van binnenuit”: Dit is het originele boek dat de basisprincipes van Ki uitlegt. Een must-read voor iedereen die zijn of haar leven wil verbeteren.
  2. Ki Werkboek: Een praktische gids die u stap voor stap begeleidt in het toepassen van Ki-principes in uw dagelijks leven.
  3. Ki Meditatie Boek + Gratis MP3: Dit boek bevat verschillende meditatietechnieken, ondersteund door een gratis MP3 om u te helpen bij het mediteren.
  4. Ki Sport: Een handleiding voor het toepassen van Ki in sport en fysieke activiteiten om uw prestaties te verbeteren.
  5. Ki voor Kinderen: Dit boek is speciaal ontworpen om kinderen te helpen de principes van Ki te begrijpen en toe te passen.
  6. Ki Wierook Pakket + Houder: Het pakket bevat vier verschillende soorten Ki-wierook en een houder om een kalmerende sfeer te creëren.

Doelgroep

Dit pakket is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, van beginners tot gevorderden. Het is ook een uitstekend cadeau voor vrienden en familie die hun welzijn willen verbeteren.


Extra Voordelen

  • Gratis MP3: Een begeleide meditatie om u te helpen de technieken uit het meditatieboek te oefenen.
  • Hoogwaardige Wierook: De wierook is zorgvuldig geselecteerd om een authentieke Ki-ervaring te bieden.

Bestel Nu en Begin Uw Reis naar Welzijn

Mis deze geweldige aanbieding niet en begin vandaag nog aan uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Bestel nu!

 59,00