Winkelmand

Kracht van de energie

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, de workshop Ki van 17 februari was er een om nooit te vergeten. De locatie, sfeer, inhoud en zéker ook de wijze waarop Hans Peter deze heeft gebracht, waren voor mij perfect. Tevens heb ik tijdens de workshop met bewondering naar de overige deelnemers gekeken, alleen al om te ontdekken hoe een ieder erin stond en wat ze daarbij uitstraalden. Haast vergelijkbaar met terrasje zitten… Een van de mooie bijkomstigheden uit het geheel waren de herkennings-momenten uit mijn verleden. Door de jaren heen ben ik zijdelings in aanraking geweest met Tai Chi, Pentjak Silat, Ki-Running en met mensen die zich hier mee bezig houden of er hun vak van hebben gemaakt (oa goede vriend in de Tai Chi). Na afloop vd Ki-workshop werd het mij duidelijk, dat ik in al die jaren in principe nog nooit echt heb begrepen wat de werkelijke betekenis/kracht is van de energie(stroom) Chi/Ki. Dus bij deze mijn dank aan jullie, dat dit waardevolle kwartje nu is gevallen en ik er nu ook veel meer mee kan gaan doen.

Bericht delen?