Leef je leven voluit!

Op deze Facebook pagina lees ik af en toe reacties van mensen die op zoek zijn naar de zin van het leven. Wat is mijn levensdoel zo vragen ze zich af en ben ik met het goede bezig?  Naar mijn mening zoeken we vaak te ver en te moeilijk; het leven is bedoeld om gewoon geleefd te worden. Niet iedereen heeft een Nelson Mandela-achtige taak in het leven. Door in te spelen op wat je toevalt, waardevol voor anderen en de wereld te zijn en vooral te genieten van het hier en nu, geef je zinvolle invulling aan je bestaan. Mijn mantra is dan ook; “Leef je leven voluit!” ♫♪

Hans Peter Roel, auteur van inspirerende boeken als: “Ki, kracht van binnenuit” en “De vierde Dimensie”, “Op zoek naar de hemel”, “Tijdloze liefde” en “Eindeloos”.

Bericht delen?
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest
0