Ontdek nu de kracht van Ki-mp3’s

 

De mp3’s zijn speciaal ontwikkeld en ingesproken door Hans Peter Roel.

De mp3’s zijn ontwikkeld op basis van meditatie die elke dag gebruikt wordt door monniken in Tibet. De meditaties kunnen jou ook helpen in je dagelijkse leven. Of het nu is om tot rust te komen, of om beter te kunnen slapen. Laat je meeslepen door de eeuwen oude oosterse wijsheid van monniken en ontdek de Ki mp3’s en pas ze toe in je dagelijks leven. Je zal ontdekken dat ze meteen na 1 keer al effect hebben.

De MP3’s helpen mij elke dag om weer tot rust en mijzelf te komen. Ik raad iedereen deze aan!

Gebruikster Ki-mp3's

Eveline van der Veen

Bestel hier

Deze geleide Ki meditatie van 13 minuten is ontwikkeld en ingesproken door Hans Peter Roel. De meditatie brengt je direct diep in rust. Ervaar hoe krachtig en rustig je in nog geen kwartier kunt worden.

Bestel hier

Goed slapen is belangrijk om je krachtig en fit te voelen. De 13 minuten durende Ki-slaap meditatie is een krachtige meditatie om snel in slaap te vallen. De meditatie brengt je volledig tot rust, zodat je rustiger slaapt dan ooit tevoren en uitgerust wakker wordt.

Bestel hier

De ki-meditatie MP3 en de Ki slaap meditatie in een bundel met korting.

Bestel hier

Mantra’s zorgen door middel van herhaalde klanken en trillingen voor meer stilte en vrijheid krijgt in de geest. Ze werken positief door op onze hersenen. Zo zuiveren ze je van stress en brengen ze je weer toto rust. Ervaar nu zelf de positieve effecten van de Ki mantra meditatie.

Bestel hier

De 17 minuten durende Ki Pro meditatie is de meest krachtige en diepe meditatie van het Ki-centrum Deze werkt tot het diepste niveau in je systeem en brengt je volledig tot rust. Ervaar hoe krachtig en rustig je jezelf kunt voelen zodat je direct helemaal in flow bent.