Ontsnapt uit het systeem

Lang heb ik in “het systeem” meegedraaid en mijn geld verdiend.Door de gift van schrijven heb ik mezelf kunnen ontkooien uit het vaste stramien.
Mijn hart en passie ligt namelijk bij het schrijven. Ik heb het talent als gift gekregen om complexe onderwerpen begrijpelijk te presenteren en ook nog eens op een manier dat het mensen echt raakt.
Het zesde zintuig is voor veel mensen een vaag begrip.Voor mij is het zesde zintuig de connectie naar universele inzichten en een oneindige bron van inspiratie. Elke nacht krijg ik beelden en informatie binnen. Zonder zesde zintuig was ook ik geketend in het systeem geweest en had ik nooit een boek geschreven.

Bericht delen?
Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest
0