Winkelmand

Op naar een betere wereld

Het was een super leuke namiddag en mooi om te zien hoe mensen kunnen transformeren door simpel “Ki” te omarmen. Ook al had ik het boek en het werkboek al gelezen is deze namiddag voor mij toch zeer waardevol geweest. Het was een namiddagje bijtanken voor mij. Het is leuk om de oefeningen met mijn kinderen te doen. De verbazing op hun gezicht te zien als ze Ki ontdekken. Schitterend !!! En zoals in het boek omschreven stond … “je kan het best aan de slag met Ki door het ook aan anderen te leren” is mij bijgebleven. Als ik dan zie hoe enthousiast mijn kinderen erop reageren zal ik me zeker niet inhouden het anderen (die ervoor open staan) aan te leren. Vele kleine druppels maken één groot geheel en kan wel eens het verschil gaan maken. Op naar een betere wereld. Dat jullie nog vele mensen mogen inspireren en zeker tot een volgende keer.

Bericht delen?