Winkelmand

Vertrouwen op en in mijn eigen kracht

“De Ki workshop heeft me geleerd om te vertrouwen op en in mijn eigen kracht. Ik ben binnengekomen “in mijn hoofd” en ben buiten gestapt “in mijn gevoel”. Ik heb lang gezocht naar deze sensatie van verbondenheid en heb het dit weekend mogen ervaren. voor mij is het de ontbrekende schakel die veel verklaart. Ik voel heel erg aan dat Ki mijn leven positief zal veranderen en ben vastberaden om het dagelijks te oefenen om het in mijn systeem op te nemen. Ik ben ondertussen ook met de Ki running begonnen die ik elke ochtend om 06u30 doe. De ontspannen kracht die eruit voortvloeit is de ideale start van mijn dag! Ik ben zo dankbaar dat Ki op mijn pad is gekomen en geloof terug in de magie van het universum! Bedankt Hans Peter! C’ya in de Pro workshop :-)”

Bericht delen?