Veelgestelde vragen

Vragen over online Ki-training.

 

Ik heb geen bevestiging -mail binnengekregen na mijn betaling

Kijk in uw spamfilter of daar de mail is binnengekomen. Als dit niet het geval is dan kunt u contact met ons opnemen. Het contact formulier vind u via deze link

 

Hoe moet ik inloggen op de Ki pagina?

Inloggen kan uitsluitend na betaling en het in het bezit hebben van een wachtwoord en inlognaam. Zodra u aan deze voorwaarden voldoet kunt u op de volgende manieren inloggen:

1. Ga naar de homepagina van het Ki Centrum toe, scroll naar beneden tot u aan de rechter kant een vak vindt met de titel ”inloggen voor de online Ki-training” vul hier het wachtwoord en de gebruikersnaam in. Klik daarna op ”log in”.

2. Houd ongeacht op welke pagina u zit, uw muis op het vakje boven waar ”online Ki-cursus” staat, zodra u dit doet verschijnt er een balk met een kopje ”inloggen”. Klik hierop en volg daar de instructies voor het inloggen.

 

Wat moet ik doen, nadat ik heb ingelogd?

Nadat u bent ingelogd en u wilt graag de Online Ki-training bekijken. Dan moet u de volgende stappen ondernemen: Ga ongegacht op welke pagina u op dit moment zit, met de muis naar het vakje ”online Ki-cursus” toe. Houd uw muis op dit vakje. Nu verschijnt er een balkje met verschillende vakken. Klik nu op het vakje met de naam ”Toegang online Ki-cursus(uitsluitend na inloggen)”. U kunt nu de video’s bekijken.

 

Hoe kan ik mijn wachtwoord bewaren?

Voordat u inlogt kunt u uw wachtwoord en inlognaam bewaren door het vinkje ”remember me” aan te klikken.

 

Hoe krijg ik toegang tot de 20 video films?

Om tot de video’s van de online Ki-cursus toegang te krijgen dient u eerst een account te kopen, meer informatie hierover kunt u vinden als u op deze link klikt.

 

Vragen over de MP3’s.

 

Ik heb geen bevestiging -mail binnengekregen na mijn betaling

Kijk in uw spamfilter of daar de mail is binnengekomen. Als dit niet het geval is dan kunt u contact met ons opnemen. Het contact formulier vind u op deze link.

Ik heb op de link geklikt, waar staat nu mijn download?

U wordt automatisch doorgelinkt naar de pagina met de download. Mocht u deze per ongeluk hebben weggeklikt geen nood in uw mail kunt u nog een link er na toe vinden. Kijk na het downloaden in uw map met “downloads”.

 

Hoe krijg ik de download (MP3)  op mijn telefoon, laptop of tablet?

U kunt op de rode link klikken. Hierna wordt het bestand opgeslagen in uw eigen download programma. (waarschijnlijk is dit al gebeurd, kijk even in uw computer bij downloads), of in uw spamfilter)
Uw gebruikersnaam is hetzelfde als uw e-mail adres.
 De MP3 kunt u daarna op de volgende manier op uw PC of Telefoon krijgen:
Er zijn hiervoor 2 mogelijkheden:
1. via een mail de inmiddels geopende MP3 naar je telefoon sturen en hem in je telefoon openen.
2. Via iTunes, zoals je al je muziek binnenhaalt. (via synchroniseren)

 

 

Als u geen antwoord op uw vraag heeft kunnen vinden, dan kunt u contact met ons opnemen. Het contact formulier vind u op deze link.