Je sterker en energieker voelen?

Workshop Ademtraining en Meditatie

Workshop Ademtraining en Meditatie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Ademtraining en Meditatie

zaterdag 2 mei om 14:00 - 17:00

€89
In een middag leer je een effectieve en krachtige ademhaling en leer je het nieuwe mediteren.
Ademhalen doen we 24 uur per dag. Velen halen adem op een oppervlakkig en inefficiënt wijze waardoor uiteindelijk  lichamelijke klachten ontstaan. In ieder geval haal je jezelf met een verkeerde ademhaling uit je kracht.
Leer om effectief en krachtig adem te halen en ervaar direct het resultaat. Na deze workshop zul je rustiger en meer ontspannen zijn dan ooit tevoren.
De meeste mensen geloven wel dat dagelijks mediteren goed is voor hen. Toch doen velen het niet omdat het nogal een gedoe is om elke dag te gaan zitten, je ogen te sluiten en minimaal 20 minuten niets te doen.
Hans Peter Roel heeft het nieuwe mediteren ontwikkeld, wat fantastisch past past in deze tijd. Je kunt zelfs met je ogen open overdag gedurende je werkzaamheden of als je even pauze hebt mediteren en de positieve effecten direct ervaren.
Schrijf je in en leer deze middag krachtig en effectief adem te halen en meditatie in je dagelijks leven in te passen zonder dat het je veel moeite kost!
Beperkt aantal plaatsen en gratis parkeren in Baarn.

Gegevens

Datum:
zaterdag 2 mei
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€89
Evenement Categorie:

Locatie

Het witte kerkje in Baarn
Kampstraat 8
Baarn, Utrecht 3741 AR Nederland

Organisator

N.E.X.T. Company. Workshop gegeven door Hans Peter Roel
E-mail:
info@nextcompany.nl
Website:
https://kicentrum.nl/

Kaarten

De kaarten voor deze workshop staan al in je winkelwagen. Als u op "Kaarten kopen" klikt, kunt u bestaande bezoekersinformatie bewerken en kaarthoeveelheden wijzigen.
Toegangskaart Ademtraining & Meditatie (02-05-2020)
89,00
24 beschikbaar
0