Winkelmand

Ki-mp3’s

Ontdek nu de kracht van Ki-mp3’s

De mp3’s zijn speciaal ontwikkeld en ingesproken door Hans Peter Roel.

De mp3’s zijn ontwikkeld op basis van meditatie die elke dag gebruikt wordt door monniken in Tibet. De meditaties kunnen jou ook helpen in je dagelijkse leven. Of het nu is om tot rust te komen, of om beter te kunnen slapen. Laat je meeslepen door de eeuwen oude oosterse wijsheid van monniken en ontdek de Ki mp3’s en pas ze toe in je dagelijks leven. Je zal ontdekken dat ze meteen na 1 keer al effect hebben.

Ki meditatie mp3​

We leven in een hectische tijd, waarin we langdurig stress ervaren en vaak geplaagd worden door een opgejaagd gevoel. De Ki-meditatie Mp3 bestaat uit bijzondere frequenties, die weerstand tegen stress bieden. De Ki -frequenties brengen je diepste basisgevoelens tot rust en ondersteunen de Ki-kracht in je onderbuik. Je voelt direct bij het beluisteren van de Ki-Meditatie MP3 het lichaamsgewicht in je onderbuik.

Ki meditatie pro mp3​

De 17 minuten durende Ki Pro meditatie is de meest krachtige en diepe meditatie van het Ki-centrum Deze werkt tot het diepste niveau in je systeem en brengt je volledig tot rust. Ervaar hoe krachtig en rustig je jezelf kunt voelen zodat je direct helemaal in flow bent in nog geen half uur per dag.

Mantra mp3

Mantra’s worden al duizenden jaren in het Boeddhisme gebruikt. In de Boeddhistische kloosters hoog in de Himalaya worden mantra’s zelfs dagelijks toegepast. Voor veel Westerlingen zijn mantra’s niet te begrijpen. Hoe kan het herhalen van een woordje of een gebed je helpen om de stilte in jezelf te vinden? Ervaar het zelf met deze mp3!

Slaap mp3​

Voor mensen, die diep willen slapen is de Ki-slaapmethode ontwikkeld. Deze geleide Ki-slaap mp3 helpt je snel en ontspannen in slaap komen. Daarnaast zorgt de Ki- slaap mp3 voor een diepe slaap, zodat je de volgende ochtend vol energie en helder wakker wordt.