Je sterker en energieker voelen?

Wat is Ki?

Wat is Ki?

Ki is onze levensenergie die zorgt dat je krachtiger en energieker in het leven staat. Het begrip Ki komt uit boeddhistische kloosters en is al meer dan 2000 jaar oud. In onze hectische maatschappij staan veel mensen onder druk. Stress blokkeert onze levensenergie en dat maakt ons uiteindelijk zwak en ziek.

Door Ki zijn we verbonden met alles en iedereen. Ki-energie komt via het Ki-punt in de onderbuik ons lichaam binnen en er stroomt via voeten handen en hoofd het lichaam weer uit. Deze doorstroming van levensenergie levert gezondheid, energie en kracht op. Door stress, piekeren en verkramping blokkeert je levensenergie. 

De oplossing is het opnieuw op gang brengen van je levensenergie Ki. Dat kun je gemakkelijk leren, zelfs in een paar uur tijd. Hoe sterker de Ki-stroom is, des te krachtiger en energieker voelen we ons.

Ki zorgt voor een kalme geest, maar draagt ook bij aan een goede gezondheid en een gevoel van geluk. Voor meer informatie lees het boek Ki, kracht van binnenuit of doe mee aan een van de workshops!

0