Ki, kracht van binnenuit

In het spannende en aangrijpende boek ‘Ki, kracht van binnenuit’ maken we kennis met een gestreste zakenman (Peter) die ogenschijnlijk alles voor elkaar over heeft, maar diep van binnen vastloopt. Om een burn-out te voorkomen is een drastische omslag noodzakelijk. In een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, maakt hij als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki.

Ki is een eeuwenoud geheim dat altijd binnen de kloostermuren is gebleven. Pas nadat Peter een beproeving heeft doorstaan, leert hij Ki kennen.

Laat je meevoeren door dit verhaal en ontdek het geheim achter de kracht van en rust van boeddhistische monniken die hoog in de Himalaya leven.

 21,95

Uitverkocht

Reacties van lezers:

 • Heb me dit boek aangeschaft, gewoon vol van levenswijsheid
  Fantastische schrijver!
  Patricia Wuyts
 • Door KI heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, kan ik makkelijker negatieve situaties achter mij laten en echt genieten van het leven.
  Hilde de Koninck
 • “KI” kracht van binnenuit is een prachtig boek, geschreven in romanstijl; maar vol met harde waarheden !
  Het werkboek is een handig consultatie werk; maar je moet er in geloven en de oefeningen regelmatig oefenen.
  Bovenal leer de rust herontdekken.
  Psychoterapeut en psychiater buiten en geen medicatie meer die je vesuft. Het helpt bij velen tegen druk, stress, burn out en brengt rust. Heb geen belang met schrijver of uitgever, maar na een maand ben ik terug een herboren en gelukkig persoon die opnieuw gelukkig is en van het leven geniet .
  Werner Van den Bulck
 • Goed boek op 2 dagen uitgelezen.doet een mens nadenken.
  Ria Knaps
 • Geweldig boek, leest gemakkelijk, echte aanrader, erg leerzaam in onze druk druk druk maatschappij.
  Hermien Veldhuis
 • Ik heb het boek van een vriendin gekregen in 2014, heb het ondertussen al 2 x gelezen en deze week dus voor de 3e x. Het boek blijft me inspireren. Ik ben weer opnieuw begonnen om mezelf met de Ki Principes wegwijs te maken, het was er weer bij in geslopen, maar ik ga weer aan de gang met Ki. Het geeft me heel veel rust.
  Anja Maas
 • Prachtig boek! Must read, andere kijk op de wereld, blijft hangen, eye opener een van de meest indrukwekkende boeken die ik ooit gelezen heb, nooit te oud om te leren…. mooi, mooi, mooi!!
  Pascalle van Rietschoten
 • Geweldig boek, geweldige workshop ervaren in Baarn. Begonnen met het in mijn leven toe te passen.
  Sjanien Nijssen Fitters
 • prachtig boek. met de laatste bladzijdes bezig, inmiddels ook de KI energie ervaren
  Esmaralda Bouchez
 • ldig boek ! Zouden er nog veel eens moeten lezen en proberen lessen uit trekken
  Wendy Engels
 • Ben boek aan het lezen, het lezen alleen al brengt me rust en kalmte…zie al op tegen het moment dat het uit is, zijn er nog vergelijkbare aanraders in dit genre?
  Grefrare DS
 • Iedereen zou dit boek moeten lezen
  Hilda Cuijpers-Relouw
 • Het boek net besteld en gelijk begonnen met lezen. Vorig jaar een reis gemaakt door Nepal
  waar de aardbeving heel veel schade heeft aangericht ik beleef mijn reis weer opnieuw met al mijn zintuigen wat een geweldig boek. Een leven voor en een leven na Nepal. (24 februari 2017)
 • Boek is heel begrijpelijk geschreven. Ik zelf heb er veel kracht uit weten te halen. Het boek heeft mij aan het denken gezet op een positieve manier! Zou het een ieder aanraden te lezen en er dan ook iets mee te gaan doen.
  Alleen op deze manier kunnen we met zijn allen iets betekenen voor onze aarde, waar we zuinig op moeten zijn. We hebben hem maar tijdelijk te leen, dus de volgende generatie moet ook zijn vruchten kunnen blijven plukken.(Belinda, 31 januari 2017, overgenomen van Bol.com)
 • Aanrader. Het boek KI is een boek die iedereen gelezen moet hebben. In verhalende vorm is het boek geschreven waardoor het boek binnen no-time uitgelezen is en je praktische tips hebt gekregen om zelf mee aan de slag te gaan. (Berloe, 3 mei 2016, overgenomen van Bol.com)
 • “Het herontdekken en thuiskomen bij jezelf.”
  Dit boek is een aanrader voor iedereen ongeacht welk geloof of niet-geloof men persoonlijk verkiest. Het is een verhaal dat onszelf terug doet hervinden waar velen levenslang naar op zoek zijn. Reeds vele boeken omtrent spiritualiteit zijn mij al voorbijgegaan -met daarbij veelal moeilijke termen- en dit boek is ondanks zijn eenvoud toch een pareltje voor mij. Geschreven als een roman en omschreven achtergrond waarbij je zonder moeite in gedachten alles mee beleeft. Op bepaalde momenten kwamen emoties naar boven net alsof ikzelf de betreffende persoon in het boek was. Voor wie ‘zingeving’ zoekt; het zal jou tegengekomen in het verhaal ipv andersom. Voor wie twijfels heeft: lees het zonder oordeel en geniet, het verhaal op zich is al een belevenis, zelfs zonder de dieperliggende gedachte. Ikzelf kon het niet snel genoeg uitgelezen hebben, het vervoerde mij. (Robrecht, 3 maart 2016, overgenomen van ECI)
 • Een aanrader …ik heb het gelezen en had spijt dat het boek uit was ! En nu ben ik zijn volgende boek aan het lezen en wat denken jullie ….een aanrader ! De Vierde Dimensie ….toeval bestaat niet . SUPER BOEK ! Kijk alvast uit naar een volgend boek van Peter Hans Roel . Knap en boeiend geschreven ! TOP BOEKEN ! (Kristel, 19 maart 2016)
 • Prachtig boek … aanrader voor iedereen. Een echte pageturner. Brengt inzicht zonder belerend over te komen. (Katia, 9 februari 2016, overgenomen van Bol.com)
 • Mindfood. Zeer goed en eenvoudig te begrijpen verhaal met een mooie boodschap.Wie al wat spirituele ervaring heeft , zal bij het lezen heel wat bevestigingen vinden en toch hier en daar in de details (tussen de lijnen) nog een ontdekking doen.Voor mensen die niet of minder vertrouwd zijn met het spirituele is dit boek een goede tool om de eerste stappen te zetten op het spirituele pad. Het doet je sowieso nadenken over hoe we vandaag leven en je kan niet anders dan jezelf even in vraag te stellen. (Lessi, 3 februari 2016, overgenomen van Bol.com)
 • tastisch boek, waar je gewoon in meegezogen wordt.Ik heb het boek in 2 dagen uitgelezen, het moest gewoon uit, kon het haast niet wegleggen. CasaCastra, 10 november 2015 (overgenomen van Bol.com)
 • Fantastisch boek een geweldige inspiratiebron en ook prachtig geschreven met humor en heel veel momenten van waarheid en verheldering, ik raad ‘m aan iedereen aan. Mandy, 28 oktober 2015
 • Heel veel wijsheid in dit boek. Wat een geweldige ervaring. De schrijver neemt je mee op reis naar de basis van het leven en leert je weer waar het in het leven om gaat. Een aanrader voor iedereen! Helen, 22 september 2015 (overgenomen van Bol.com)
 • Easy reader! Dit boek leest lekker weg. Een aangenaam verhaal en het geeft je een mooie eerste indruk van de basis van ‘ki’. Marc, 13 april 2015
 • Ik ben zeer tevreden dat dit boek op mijn pad is gekomen. Ik heb er zeer veel aan gehad en nog steeds. Een aanrader!
  Monica, 10 februari 2015
 • Openbaring: Heel erg prettig geschreven, het was alsof ik mijn eigen levensverhaal zat te lezen ! Nu bezig in het werkboek en dit is geen zweverigheid of zo. Door je ademhaling bewust te gebruiken levert het je zoveel meer op !
  Ruth, 20 augustus 2014
 • Ik heb zojuist de laatste bladzijdes van “Kracht van binnenuit” gelezen en de tranen lopen over mijn wangen. Wat heb je het mooi geschreven Hans Peter! Het heeft ook de nodige emoties losgemaakt en ga er zeker wat mee doen. Ik had niet geweten dat het zo’n impact zou hebben in mijn leven. Dank jullie wel voor deze prachtige ervaring!
  Dennis, 26 juni 2014
 • Fantastisch boek, om te lezen en te ervaren! Dit boek brengt je opnieuw naar je basis gevoel of zoals we zeggen “buikgevoel”Je gaat opnieuw durven voelen en ervaren. Het KI punt geeft me stilte, kracht, rust en vertrouwen. Aanrader!
  (Femeni, 23 april 2014, overgenomen van Bol.com)
 • Ik ben het boek aan het lezen en ik vind dat iedereen dat best eens zou kunnen lezen. Een boek dat iets in beweging brengt en je naar je werkelijke “IK BEN” KRACHT brengt . Een aanrader!
  (Kristel H. 2 april 2014)
 • Echt een geweldig boek ik vind me zelf weer terug in de jaren dat ik stil heb gestaan in angsten pijnen en verdriet en vaak moeten er dingen gebeuren die niet leuk zijn maar laat wel zien nu wie ik weer wil zijn thans KI dit werkt beter dan na welke therapieën je ook wil gaan!! Dit is puur en echt!!
  Nicole ( 17 maart 2014)
 • Inspirerend, Praktisch toepasbaar. Ik zat tegen een burn-out aan te hikken tot ik dit boek tegen kwam. Na het lezen van het boek, gaan je ogen wel even open en als je door hebt wat er word bedoeld, dan lees je het boek in een adem uit. Er staan ook handige trukjes in om het jezelf aan te leren.
  (Frank, overgenomen van Bol.com, 18 februari 2014)
 • Inspirerende boeken. Ik werd door een collega getipt om dit boek te lezen. Ik heb ervoor gekozen om ook meteen het werkboek aan te schaffen. Ki, leest vanaf bladzijde 1 als een trein, als je interesse hebt voor Minfulness e.d dan is dit boek een echte aanrader. ook de oefeningen in het werkboek zijn duidelijk en niet moeilijk, ze dagen je uit om heel laagdrempelig aan de slag te gaan.
  Fonzie, overgenomen van ECI, december 2013)
 • Super ! Wat een prachtig geschreven boek. En voor mij enorm herkenbaar. Een echte aanrader om te lezen en je verder te verdiepen in Ki. Het werkboek is fantastisch om mee te werken en bruikbaar bij de behandelingen in mijn praktijk. Ik heb net het boek Ki voor kinderen besteld.
  (recensie overgenomen van AKO, november 2013)
 • Puur en leerzaam. Elke avond voor het slapen gaan lees ik een aantal bladzijdes. Verdelen want het is boeiend om dit avontuur te lezen. Puur en toegankelijk geschreven. Brengt je in een andere wereld en maakt nieuwsgierig. Zelf deze tocht ondernemen? Een must have en heb dit boek aan vrienden gegeven die dit ook kunnen waarderen..
  (recensie overgenomen van AKO, oktober 2013)
 • Grootse bijdrage! Dit is zo”n boek waar je op zit te wachten. Het inzicht in deze oude traditie van de levenskracht heeft me enorm geholpen. Met name het werkboek geeft veel interessante tips en oefeningen. Er is een punt van aandacht en dat is dat de inzichten bij Peter allemaal zo snel lijken binnen te komen. Mijn gevoel is dat een mens daar wat langer voor nodig heeft. Een perfect cadeau aan iemand met stress.
  (recensie overgenomen van AKO, oktober 2013)
 • Ik ben halverwege het boek en moet zeggen dat het heel prettig leest en ik er qua ademhalingsoefening al veel aan hebt. En beveel het dan ook zeker aan voor anderen mensen die uit hun stress situatie willen komen en de balans weer in hun leven terug willen!
  (recensie overgenomen van AKO, oktober 2013)
 • Wat een geweldig boek, veel herkenning. Ik heb het net uit, maar ben weer opnieuw begonnen. Dit boek, elke dag meditatie en begeleiding van een personal coach geven mij kracht en vertrouwen. Ik ben er nog niet, maar het gaat nu echt lukken! Hans Peter Roel, ik wil je graag bedanken voor het schrijven van dit prachtige verhaal,
  José (27 januari 2013)
 • Net beide boeken uit in een week tijd…..nu trouw de oefeningen doen en vanochtend al een wauw effect gevoeld bij de fitness…nu sparen voor een workshop …wauw wat ben ik blij dat dit boek in mijn leven kwam op het juiste moment.
  Marion (23 januari 2013)
 • Ik heb mijn ademhaling veranderd tijdens het hardlopen. Verbazingwekkend te merken hoe veel energie ik meer had. Mijn traject heb ik flink verlengd ,totaal 6 km denk ik, en vooral achteraf was ik nog steeds fit. Op je 58e had ik mij er al bij neergelegd bij een schamele 3 km hardlopen.
  Bert (lezersreactie d.d. 19/11/2012)
 • Inspirerend! Een boek dat inspireert en wijze lessen bevat! Gezegend ben je als je zo’n draai aan je leven kan geven en kan ervaren wat geluk waarlijk kan zijn. Dit boek is een geschenk. Met veel plezier en nieuwsgierigheid gelezen.
  Paul (overgenomen van iTunes)
0