Winkelmand

Ki

Kracht van binnenuit

Leer alles over levensenergie en innerlijke kracht

In dit betoverende en meeslepende boek maak je kennis met een beurshandelaar die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar in werkelijkheid volledig vastloopt in zijn leven. Om een heftige burn-out te voorkomen, boekt hij een wandelvakantie in de Himalaya. Daar ontmoet hij een Nepalese gids die hem naar een boeddhistisch klooster hoog in de bergen brengt. In dit klooster maakt hij als eerste westerling kennis met de krachtige levensenergie Ki. Hij geneest in slechts een paar weken en ontdekt de sterkste versie van zichzelf. 

Wat is Ki?
Ki is de universele levensenergie die in je huist en die je helpt om een krachtig en energiek leven te leiden. Ki is een eenvoudige en praktische manier om de sterkste versie van jezelf te ervaren. Kom uit je hoofd en leer te leven in het hier-en-nu. Pas de eenvoudige Ki-principes toe en ervaar een ongekend gevoel van rust, kracht en vrede.

Laat je meevoeren door dit waargebeurde verhaal en ontdek het geheim achter de kracht en rust van boeddhistische monniken die hoog in de Himalaya leven.

Hans Peter Roel heeft als missie om mensen door hun geboortekracht Ki sterk te maken, zodat ze de uitdagingen van het leven gemakkelijk kunnen aangaan.

 21,95