Werkboek De vierde Dimensie

“Loop niet met de massa mee, maar kies je eigen pad.”

De vierde dimensie
Het ontdekken van de vierde dimensie begint bij de bewustwording dat deze bestaat. In dit werkboek leer je wat de vierde dimensie precies is en hoe je deze concreet kunt toepassen.

Zinvol toeval
Het zinvolle toeval komt voort uit raadselachtige verbanden van schijnbaar niet samenhangende gebeurtenissen. Toeval kunnen we wel degelijk beïnvloeden, veel meer zelfs dan dat we in eerste instantie vermoeden. Zo nemen we de leiding over ons leven in eigen hand.

Eigen ervaring overtuigt!
Elk hoofdstuk wordt afgesloten met oefeningen en opdrachten. Eigen ervaring overtuigt het meest. We leren om het toeval een handje te helpen en bevrijden zo de magiër in onszelf, die daar altijd al heeft gezeten.

 15,95

Uitverkocht

Reacties van lezers:

 • Nieuwe inzichten: Het boek leest heel vlot en is inspirerend. Het brengt inzicht in het toeval. Een aanrader. (Madeleine, 6 februari 2017, overgenomen va Bol.com)
 • recensie NBD Biblion Werkboek de Vierde Dimensie Zijn roman „De vierde dimensie” en de vragen van lezers over dat onderwerp waren voor de auteur Hans Peter Roel aanleiding tot het maken van dit werkboek. De maatschappij gaat van de dimensie (ego gericht) nu over naar de vierde dimensie (zielsgericht) waarbij steeds meer mensen de frequentie van een hoger bewustzijn ervaren. In het werkboek gaat hij uitgebreid in op theorie en kenmerken van deze vierde dimensie. Zo bestaat toeval niet en de schrijver beging met voorbeelden en verhalen verteld op een vriendenavond. Het boek bevat dertig korte hoofdstukken. Enkele onderwerpen zijn tijd en ruimte, synchroniciteit, de vijf universele wetten, nieuwetijdskinderen, intuïtie en discipline. Elk hoofdstuk begint met een korte uitspraak en sluit af met praktische oefeningen zoals visualisatie, meditatie, mentale aandachtspunten, bewust waarnemen of de natuur in trekken. Tot slot nodigt huh uit om met wilskracht en discipline hiermee aan de slag te gaan. Een compact spiritueel handboek met praktische oefeningen. Recensent, Marianne Jans, 4 januari 2017 NBD-Biblion
 • Eindelijk een boek dat helpt en je ook jezelf laat helpen. Mooie afsluiting van paragrafen met zelfervaring. Aanwinst! (M. Schram, 27 december 2016, overgenomen van Bol.com)
 • Ik vind het een fantastisch boek. Het helpt mij heel erg bij het coachen van verschillende doelgroepen. (Aylin S. oktober 2016, overgenomen van Bol.com)
 • Dit is een boek dat gemakkelijk weg leest. In dit werkboek staat een heleboel logische informatie en bruikbare opdrachten die gemakkelijk uit zijn te voeren.
  Je voelt je gelijk een stuk positiever na het lezen van dit boek en het zet je aan tot anders denken.
  (SaskiaH , 13 september 2016 overgenomen van BOL.com)
 • Leuk werkboek, uren lang werk plezier en inzichten.
  Dank je wel voor dit mooie boek.
  (Puente, 27 september 2016 overgenomen van BOL.com)
 • Ik vind het een fantastisch boek. Het helpt mij heel erg bij het coachen van verschillende doelgroepen.
  (AylinS, 4 oktober 2016 overgenomen van BOL.com)
 • Dit is een leuk boek in navolging op de 4e dimensie, je kunt lekker aan de gang met wat hulp van het boek.
  (jacB, 4 oktober 2016 overgenomen van BOL.com)
 • Prachtig boek om te lezen voor iedereen te begrijpen lees heel makkelijk een aanwinst om te hebben.
  (Wulp, 11 oktober 2016 overgenomen van BOL.com)
0