Winkelmand

Individueel Coaching gesprek met Hans Peter Roel

”Het mooiste cadeau wat jejezelf kan geven”

Het individuele coachgesprek is helemaal op jou gericht en volledig op maat. Soms heb je maar een paar inzichten nodig die barrières oplossen, zodat je verder kunt en je complete leven kunnen veranderen.

Een professionele coach, zoals Hans Peter Roel, kan je hierbij helpen. Hij kan je begeleiden in het onderzoeken van levensvragen en je voorzien van inzicht, advies en de juiste snaar raken om verder te groeien. De afgelopen 15 jaar heeft hij meer dan 10.000 mensen getraind en gecoacht. Als medium krijgt hij de individuele boodschappen ingefluisterd, zodat je verder kunt. Coaching vergoot het bewustzijn op het denken, voelen en handelen. 

 

Met prive coaching kun je werken aan jezelf en je persoonlijke groei op een manier die bij jou past. Je kunt in je eigen tempo en op je eigen niveau werken. Het is ook mogelijk om het consult zakelijk te kopen of in te dienen bij uw werkgever. Prive coaching is een goede manier om jezelf te ontwikkelen en de volgende stap te zetten in je persoonlijke groei. Het is een cadeau dat je jezelf verdient.

Een uur individuele coaching gesprek (uitloop naar maximaal 1,5 uur) met hans Peter Roel kost Euro 150,- per uur

 150,00