Winkelmand

25 JAAR HEB IK NODIG GEHAD OM ‘HIMALAYA’ TE KUNNEN SCHRIJVEN

WAAROM DIT BOEK?

In 1995 schreef ik het boek ‘Ki, de kracht van binnenuit’. In de afgelopen 25 jaar heb ik Ki geperfectioneerd, duizenden mensen getraind en ben ik doorgedrongen tot de essentie van ons bestaan. Al die kennis en ervaring heb ik verwerkt in het boek ‘Himalaya’ dat op 19 juni verschijnt. Het is een op waarheid gebaseerd en bijzonder levensverhaal van een van de deelnemers van de Ki-workshop.

WAAR GAAT HIMALAYA OVER?

Voor Angie lijkt haar leven op jonge leeftijd al over te zijn als ze haar vader op tragische wijze verliest. Pas na het lezen van een boek met lang vergeten kennis en wijsheden komt de ommekeer in haar leven en besluit ze op reis te gaan.In de Himalaya ligt het mysterieuze Kopan-klooster. Een negentig jaar oude boeddhistische lama leert haar de kracht van Ki en vertelt haar het geheim van een energiek en wervelend leven. De kennis van onze levensenergie Ki komt uit de Himalaya, die vele heilige plaatsen kent. Al duizenden jaren lang wordt er gemediteerd en is het de regio waar duizenden lama’s en heiligen verlicht zijn geraakt. De levensenergie Ki is nergens zo sterk voelbaar als in dit gebergte. In de Himalaya is het onmogelijk om het gevoel van spiritualiteit te ontlopen. Dit boek staat voor kracht, jezelf vinden en worden wie je bent, zelfs als het leven zwaar is en het je tegenzit. Want pas wanneer je jezelf hebt gevonden, ben je klaar om de ander te helpen.

HOE TE BESTELLEN?

Mijn nieuwste boek is nu in de voorverkoop. Bestel hem nu dan heb je Himalaya op 19 juni in huis! Bestel nu op:https://www.spiritueelboek.nl/product/himalaya/

Bericht delen?