...
Winkelmand
Je sterker en energieker voelen?

Workshops

De workshops Ki worden gegeven in Baarn in het witte Kerkje door Hans Peter Roel, de auteur van Ki. Het is niet mogelijk om zonder dringende reden je deelname te annuleren of te verplaatsen. In dat geval zoeken we samen naar een passende oplossing. Geld terug is niet mogelijk.

Ki basis Workshop NL. en B.

ONTDEK DE STERKSTE VERSIE VAN JEZELF!

In een workshop van een middag leert Hans Peter Roel  jou de kracht van Ki. Ervaar de rust en kracht van een boeddhistische monnik. In de workshop leer je hoe je praktisch van je hoofd in je lijf kunt komen. Het is verbazingwekkend te ervaren hoe eenvoudig Ki is en hoeveel kracht er in ons huist. Er is niets krachtig als je levensenergie.

De workshop wordt gegeven in het mystieke witte kerkje in Baarn. (gratis parkeren)

In de KI workshop:

 • De krachtige Ki energie leer je in 4 uur en deze vergeet je nooit meer
 • Voel de krachtige Ki-energie door je lichaam stromen en ontdek je Ki punt
 • Leer de 4 Ki principes zodat je elk moment in je Ki kracht staat
 • Haal extra kracht uit de Ki ademhaling
 • Leer een sterke Ki mind te krijgen zodat je piekeren oplost
 • De boeddhistische Ki meditatie is de meest krachtige die je ooit zult ervaren
 • Help de ander met Ki healing en leer de kracht van je handen kennen
 • Leer meer dan 25 Ki oefeningen
 • Je leert in het dagelijkse leven energieker en krachtiger te zijn!

Al bij binnenkomst voelde ik een bepaalde energie door mijn lichaam gaan, nadat de groep een eigen buddy had zijn we 4 uur lang wegwijs gemaakt in Ki met diverse oefeningen. Tijdens de workshop dacht ik vaak van hoe dan? Zo bijzonder dit.
Ik wil de organisatie bedanken dat dit mogelijk wordt gemaakt en een ieder aanraden deze workshop te volgen.

__________________________________________________

Ik vond het een hele fijne bijeenkomst! Ik heb deze workshop mezelf en mijn drie zonen van 18,20 en 23 jaar en partner cadeau gegeven en cadeau gekregen ter ere van mijn 50e verjaardag. Ik had geen idee wat ik voor mijn verjaardag wou hebben en na het lezen van het Ki boek voelde ik dat dit mijn cadeau zou zijn. Mijn jongste zoon is voor mij meegegaan, maar achteraf vond hij het toch ook wel mooi. Ik ben dankbaar dat ik dit mijn jongens heb kunnen meegegeven. Het voelt als een stukje afronding van hun opvoeding. Hun iets meegeven waar ze altijd en overal bij kunnen komen en nooit verloren zal gaan. Het zou mij zelf niet gelukt zijn om hun dit bij te brengen, ik ben tenslotte hun moeder;-)
Ik wil jullie daarom bedanken hiervoor!  (Natascha K.)

__________________________________________________

Prachtige workshop op een heel bijzondere plaats :) Wij komen in in ieder geval nog terug voor de KI-Pro workshop, heel dankbaar voor al hetgeen we hebben mogen ervaren
(Karin B.)

__________________________________________________

Afgelopen vrijdag geweest … verwondering, blij, energiestromen, niet in mijn hoofd… geweldig gevoel !! ️

Ik, mijn man, onze dochters, inmiddels vriendinnen, een nichtje zijn allemaal aan de KI.

dank je wel Hans Peter ! . (Gerda L.)
__________________________________________________

Ik heb veel, heel veel workshops en cursussen gedaan maar nu met de kennis van KI begint alles op zijn plek te vallen. Van overleven naar léven, dat is wat ik er over kan zeggen, kortgezegd. Minder angstig, minder hyperventileren, vrolijker, sprankelende, ik voel me langzaam een gelukkiger mens worden.
Ik zal zeker mijn KI ervaring blijven delen met wie er voor open staat. (Gemmy van R.)

__________________________________________________

Naast het lezen van boeken en mijn spirituele levensweg, was de workshop concreet en leerzaam. Lezen over Ki is 1 ding maar met de workshop werd je er met je neus opgedrukt. Goeie oefeningen met concrete aanwijzingen. Enthousiast als ik ben hierover, kan ik wat verkrampt aan de gang gaan. Juist die ontspanning die Hans Peter in een oefening gaf, was voor mij heel leerzaam. Ik stond echt paf wat Ki deed bij mensen. Wat een kracht! (Mirjam van R.)

__________________________________________________

Vanmiddag de Ki workshop gedaan, veel geleerd om je energie omlaag te krijgen en daardoor minder in je hoofd te zitten. Aanvulling op de mooie boeken. Leuke oefeningen onder begeleiding van Hans Peter Roel die met veel humor de workshop geeft.(Karin, deelneemster van 11 januari 2019)

3 november heb ik de basiscursus ki gevolgd. Natuurlijk was ik erg nieuwsgierig naar wat ik kon verwachten. Al mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Daadwerkelijk tijdens de workshop Ki kunnen ervaren. Wat een ervaring als 2 sterke mensen je niet opgetild krijgen, als je in je ki zit. Tijdens de workshop veel mooie ki oefeningen geleerd, die in de praktijk goed toepasbaar zijn.  Hans Peter Roel wist zijn verhaal vol passie en humor te brengen. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan deze workshop te gaan doen. Een aantal mensen hebben zich al aangemeld voor de komende ki workshop. Nogmaals dank.  (Ronald de B.)

__________________________________________________

Wat een bijzondere ervaring om de workshop Ki mee te maken!
Hans Peter legt op een hele leuke en ontspannen manier uit wat Ki energie is en hoe je het zelf kunt voelen. Je leert echt hoe je heel snel in je Ki kracht kunt komen.
Tijdens de meditatie neemt hij je mee op een kleine reis naar binnen, zo mooi en krachtig. In de boeken over Ki lees je er over, in Baarn ervaar  je het zelf! (Karin L.)

__________________________________________________

Een dag om niet meer te vergeten… De Ki workshop! Een ontspannen sfeer… een ontspannen groep… ontspannen naar huis… Het boek en het werkboek hadden wij al gelezen en al goed op weg om het toe te passen. Na deze middag weten we dat we op de juiste weg zitten! Nu 1,5 week later en eerlijk waar er gebeuren nu al dingen die onze levens in positieve zin gaan veranderen! Heel erg bedankt voor deze waardevolle middag. Als de 108 dagen voorbij zijn… komen we zeker op vervolg! Zonnige groet, Djeek & Annemiek

__________________________________________________

Gisteren de workshop gedaan. Helemaal geweldig! Echt een super aanvulling op het boek of andersom. Heerlijke ongedwongen sfeer, leuke mensen. Echt een top middag gehad! Ga mij inschrijven voor de pro workshop. Zin in! (Laura)

__________________________________________________

Heel erg bedankt voor de hartelijke ontvangst zaterdag 25 augustus. Ooit ben ik begonnen met het lezen van het boek de Vierde Dimensie. In één adem uitgelezen en opnieuw gelezen. Daarna kwam het Ki boek. Intens gelezen en de vier Ki principes toegepast. Iedere morgen contact gemaakt met mijn KI punt en me laten onderdompelen in een zalig gevoel.  Veel bekenden vroegen we wat heb jij gedaan? Jij doet iets, je ziet er zo goed uit. De laatste maanden kwam het er niet meer van. Het volgen van de workshop heeft me goed gedaan en ik heb de draad terug opgepikt met de belofte aan mezelf nooit meer op te geven. Ik zal trouw iedere morgen contact maken met mijn diepe innerlijke kracht. 
Het boek heeft me trouwens geholpen rechtop te blijven toen mijn zoon in een zware burn-out belandde gevolgd door een zwaar ongeval. 
Hans Peter hartelijk dank voor uw mooie boek dat ik trouwens heel geregeld bij me heb. Ik reis veel met de trein en het is een vaste gewoonte uw boek bij me te hebben waarin ik talrijke belangrijke zinnen heb onderstreept. Als ik het moeilijk is dan brengen die belangrijke passages er me terug bovenop. (Christine M.)

__________________________________________________

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, de workshop Ki van 17 februari was er een om nooit te vergeten. De locatie, sfeer, inhoud en zéker ook de wijze waarop Hans Peter deze heeft gebracht, waren voor mij perfect. Tevens heb ik tijdens de workshop met bewondering naar de overige deelnemers gekeken, alleen al om te ontdekken hoe een ieder erin stond en wat ze daarbij uitstraalden. Haast vergelijkbaar met terrasje zitten…     Een van de mooie bijkomstigheden uit het geheel waren de herkennings-momenten uit mijn verleden. Door de jaren heen ben ik zijdelings in aanraking geweest met Tai Chi, Pentjak Silat, Ki-Running en met mensen die zich hier mee bezig houden of er hun vak van hebben gemaakt (oa goede vriend in de Tai Chi). Na afloop vd Ki-workshop werd het mij duidelijk, dat ik in al die jaren in principe nog nooit echt heb begrepen wat de werkelijke betekenis/kracht is van de energie(stroom) Chi/Ki. Dus bij deze mijn dank aan jullie, dat dit waardevolle kwartje nu is gevallen en ik er nu ook veel meer mee kan gaan doen.

Na het lezen van het boek Ki, kracht van binnenuit en het werkboek Ki (overigens is oefenboek een betere benaming) was ik zo geboeid door Ki dat ik me had ingeschreven voor een workshop.
__________________________________________________

Gisteren heb ik deelgenomen aan de workshop Ki.
De locatie was het witte kerkje in Baarn. Sfeervol doordat het basis was. Hans Peter Roel verwelkomde iedereen persoonlijk en hartelijk. We waren met 30 deelnemers. Mensen kwamen overal vandaan, zelfs een aantal uit België. Een fijne groep. Op ontspannen, enthousiaste wijze leidde Hans Peter ons door het programma met een heldere uitleg over de Ki principes en veel oefeningen met goede toelichting en begeleiding Het waren stuk voor stuk cadeautjes. Openbaringen wat er allemaal in jezelf zit met behulp van het universum. Absoluut niet zweverig. Zonder uitzondering ging iedereen heel enthousiast naar huis met een serieuze toezegging naar zichzelf om Ki een onderdeel van het dagelijks leven te maken. Het heeft mij verrijkt met onder andere rust in mijn hoofd, de kracht en de energie die in mijzelf zit en de verbinding met het universum.
Ik gun iedereen dit schitterende cadeau voor zichzelf dat absoluut ook tot een verbetering van de samenleving leidt. Ik heb geen aandelen maar raad iedereen Ki van harte aan!!! (Fons de B.)

__________________________________________________

Mijn hele leven ben ik ‘zoekende’ naar de zin van ons leven hier. Dat geeft al aan dat ik moeite heb met ‘het leven’ zoals ik het ‘moet’ leven. Ik heb ongeveer alles gelezen wat los en vast zat op spiritueel gebied, vele cursussen gevolgd etc. maar ik kamp mijn hele leven al met overprikkeld zijn en oververmoeidheid. 
Ook mijn voeding aangepast, vers, biologisch, geen toevoegingen, zuur base balans herstelt, geen gluten of suikers, noem het maar. Afgelopen twee jaar kon ik eigenlijk niet meer en nu, januari 2018 kreeg ik de diagnose CLL, chronische lymfatische leukemie.  Dat betekende dat ik opnieuw moest ‘nadenken’, wat doe ik ‘fout’, hoe kan ik dit nu ontwikkelen terwijl ik zo gezond leef?Toen kreeg ik van een vriendin als cadeautje het boek over Ki. Ik geloof niet in toeval, dus direct een workshop geboekt want het boek raakte me diep. Vooral het thema: “Wat wil het leven van mij” was een eyeopener. Ik ben continue in ‘gevecht’ met wat er is, wat ik moet en wat ik wil of niet wil.  Compleet afgesneden van de levensenergie en dit voelt voor mij als de oorzaak van mijn ziekte. Ik was benieuwd wat ik kon verwachten en ben bijzonder getroffen door de eenvoud. Het is zo duidelijk voelbaar wanneer de Ki stroom vloeit en wanneer niet. Ik had nooit durven hopen dat het zo eenvoudig zou zijn om dit te voelen door de oefeningen die we deden tijdens de workshop.
Ik ben actief aan de slag met de oefeningen, want voor mij is dit werkelijk van LEVENSBELANG!
Dit zou onderwezen moeten worden op iedere school! Hartelijk dank voor de verspreiding hiervan,               (Harriët van B.)

__________________________________________________

Ki.
Natuurlijk had ik het boek al een heel aantal keren voorbij zien komen op Facebook, dat allang doorheeft dat ik ietwat spiritueel gericht ben. Uiteindelijk was de impuls er om het boek te bestellen en de bekende boekenleverancier bracht mijn bestelling al de volgende dag.
Sommige boeken zijn een feestje, van begin tot eind prop ik me dan vol met de letters, de zinnen en vooral de beelden die dit in mijn brein oproept. Dit boek was er zo een waar ik gretig ingedoken ben. Tijdens de beschrijving van de tocht naar het klooster zat ik ondertussen te bedenken waar mijn oude slaapzak is, heb ik die nog of heb ik die uit ruimtegebrek en de vermoedelijke verregaande staat van ontbinding het huis uit gedaan?  Het liefst had ik ter plekke alles achter me gelaten en mezelf terug gevonden op 3000 meter hoogte, de vlaktes in de Himalaya. Helaas werkt het zo niet en ik vond mezelf terug op de bank, de letters verslindend alsof ik in jaren niet gelezen had.  Vroeger, als klein meisje, wilde ik het klooster in. Niet voor het geloof, daar wist ik niets over. Maar de rust, de afwezigheid van hectiek, de aandacht voor de kleinere dingen in het leven, de beslotenheid van de gebouwen waarin ik voelde dat er meer mogelijk was dan dat ik zag raakten me op een manier die ik niet kende. Telkens als ik lees over mensen die een klooster betreden, vloeren moeten boenen, hun weerstand overwinnen en rust vinden in zichzelf, wil ik gewoon daarheen. Nu dus ook. Ik ben geen liefhebber van vloeren boenen op de knieën, dat gaat namelijk zeer doen en de rug wil daarna amper nog recht, maar…. wat ik zou ik dat graag een tijd doen. Een klooster, de bergen, met alleen maar de leegte van de hoogvlakte, en tijd, tijd om helemaal niks te hoeven denken. Het hele boek heb ik zitten smullen. Ergens tegen het einde van het boek merkte ik dat ik er meer mee wilde. Op dit moment is een klooster op een hoogvlakte niet handig en het ging vooral om Ki, de energie waaruit alles bestaat, daar wilde ik wat mee. Google is ook mijn vriendje dus de workshop over Ki was snel gevonden en anderhalve week later stond ik in het witte kerkje. Het is een mooi kerkje waar de energie van jarenlange toewijding, geloof en vertrouwen nog voelbaar is. Toen Hans Peter binnen kwam was direct voelbaar dat deze man volop in zijn kracht staat. Hij heeft er een mooie workshop van gemaakt waar je in straf tempo leert wat Ki is, hoe je Ki kunt voelen, groter maken en gebruiken.
Wat mij boeide aan de workshop is dat mensen heel snel oppakten hoe het werkt maar het amper kunnen geloven als ze zien dat twee grote mannen een zeer slanke jongedame niet kunnen optillen omdat ze in haar Ki staat. Eén van de dingen die ik echt prachtig vind is de ijs, water, stoom oefening. Als je in paniek bent of t allemaal even te veel is, dan kun je die doen. In het kort: je gaat staan en spant al je spieren, drukt je armen in je zijde, balt je vuisten, trekt rimpels in je voorhoofd, kruip bijna in elkaar om maar zoveel mogelijk spanning te voelen. Je wordt net zo hard als ijs. Dat doe je een halve minuut waarbij je je voorstelt dat je een blok ijs bent. Dan ga je ontdooien, alle ijs verandert in water en dat druipt, net als de spierspanning, van je af, je wordt weer steeds losser, je komt overeind en laat al het water wegstromen. Dit doe je 30 seconden. En dan sta je in de stoom, de stoom vult de hele ruimte om je heen en is zo dik dat je erdoor gedragen en aan alle kanten gesteund wordt, dat je geen moeite hoeft te doen overeind te blijven en je volledig los kunt laten. Dit doe je een minuut en daarna merk je opeens dat je ontspannen bent.  Ik kan me goed voorstellen dat dit veel goeds kan doen als je in een paniektoestand bent. Hans Peter waarschuwde ons dit niet zomaar op straat te doen want het is een raar gezicht en de kans dat je wordt opgepakt als zijnde verwarde persoon is tamelijk groot. Maar ja, als je de keus hebt tussen dit of het neergaan door een conversieaanval, dan zou ik wel weten wat ik zou kiezen.  Zoals bij veel workshops waar ik heen ga omdat ik het gevoel heb dat ik op dat moment daar moet zijn, is de ontmoeting met mensen die met ongeveer hetzelfde bezig zijn als ik, een fantastisch iets. Natuurlijk, iedereen verschilt meters van elkaar als je strikt gaat kijken, maar iedereen komt daar met een zelfde soort gevoel, een zelfde soort verlangen naar verandering, naar meer, naar ontdekken en ervaren en groei.  Kortom, ik vond de workshop verrijkend.
Binnenkort hoop ik samen met een dierbaar vriendinnetje het vervolg te gaan doen.
Het klooster in de bergen zal nog even moeten wachten maar dat is oké. (Marjolijn P.)

__________________________________________________

“De Ki workshop heeft me geleerd om te vertrouwen op en in mijn eigen kracht. Ik ben binnengekomen “in mijn hoofd” en ben buiten gestapt “in mijn gevoel”. Ik heb lang gezocht naar deze sensatie van verbondenheid en heb het dit weekend mogen ervaren. voor mij is het de ontbrekende schakel die veel verklaart. Ik voel heel erg aan dat Ki mijn leven positief zal veranderen en ben vastberaden om het dagelijks te oefenen om het in mijn systeem op te nemen. Ik ben ondertussen ook met de Ki running begonnen die ik elke ochtend om 06u30 doe. De ontspannen kracht die eruit voortvloeit is de ideale start van mijn dag!
Ik ben zo dankbaar dat Ki op mijn pad is gekomen en geloof terug in de magie van het universum! Bedankt Hans Peter! C’ya in de Pro workshop :-)”   (Julie M.)

__________________________________________________

Nogmaals dank Hans Peter voor de bijzondere ervaring. We hebben al regelmatig geoefend. Ik had al eerder gewerkt uit jouw werkboek, dus ‘kon’ het al een beetje. Na die ontdekking (ca. 1,5 jaar geleden) heb ik mijn handtekening veranderd, ik heb er iets aan toegevoegd omdat ik nadien een ander mens ben geworden. O.a. tijdens mijn werk, waar ik vele handtekeningen zet, wordt ik zodoende regelmatig herinnerd aan dat ik ki mag ervaren. (Anita W.)

__________________________________________________

Ik vond de workshop zo bijzonder!! Ik ben een aantal maanden terug mijn job verloren, een job waarin ik alles heb gegeven en van vandaag op morgen : gedaan. Ik was voorheen al bezig met gezonde voeding, yoga, ademhalingsoefeningen… en toch was ik niet genoeg gewapend om weerwerk te kunnen geven aan dit gebeuren wat mij toch heel erg diep geraakt heeft. Nu begrijp ik waarom, de ki-energie, de levenskracht was de ontbrekende schakel! Héél erg bedankt voor de geweldige workshop en vooral voor het doorgeven van de kennis! Heel erg mooi! (Katrien uit Belgie)

__________________________________________________

Jullie ook heel hartelijk bedankt voor de fijne en inspirerende Ki-middag. Dit geeft me weer mooie nieuwe inzichten en helpt me om de effectieve Zhineng Qigong oefeningen, die ik al 10 jaar lang elke dag doe, op een nog dieper niveau te beleven en door te geven. Geweldig Hans Peter, dat je de kracht van Ki met je boeken en workshop onder de aandacht brengt van een breed publiek, zodat de wereld, zoals je zegt, elke dag een stukje beter wordt, wat een prachtige missie! (Ineke R.)

__________________________________________________

Ook ik heb de workshop als heel bijzonder ervaren. Wat een fijne groep mensen en een prettige energie!  Voor mij is het een van de beste investeringen, die ik gedaan heb in mijn leven. Ik pas het nu drie dagen toe en pluk er nu al de vruchten van. Mijn energie niveau ligt hoger en ben rustiger. In mijn werk lijkt het daardoor of alles zo maar naar mij toe komt! De 108 dagen zullen verwacht ik geen probleem worden. Een vervolg workshop ga ik t.z.t. zeker volgen. (Rene van N.)

__________________________________________________

Op 26 mei heeft Hans Peter Roel ons tijdens zijn Ki – workshop de kracht laten ervaren, die wij als mens in ons hebben. Een heel bijzondere ervaring! Om deze kracht in je leven te integreren, heb je discipline nodig. Maar het is meer dan de moeite waard. Ben meteen begonnen, ben er nog niet, maar voel wel vooruitgang. Dankjewel Hans dat je dit met ons deelt. (Kitty de W.)

__________________________________________________

“Op een losse, luchtige, prettige manier krijg je in korte tijd heel goed zicht op wat de ki kracht voor je kan betekenen en hoe makkelijk het in je leven is in te passen. Fantastisch dus, een perfecte aanvulling op het boek Ki de kracht van binnenuit. Een aanrader!  Jackie”

__________________________________________________

De Ki-workshop is een prachtige en zinvolle ervaring voor mij geweest. Ik heb vooral geleerd dat Ki iets is, wat je al heel snel kan ervaren; je hoeft er niet jarenlang, uren per dag voor te mediteren. Heerlijk om te ervaren dat je toegang hebt tot zoveel kracht die je in je dagelijks leven kan gebruiken. Ik heb de motivatie gekregen om iedere dag te oefenen met Ki, zodat het meer en meer geïntegreerd gaat worden in m’n dagelijkse leven. Ik ben er direct mee begonnen toen ik thuiskwam van de workshop.Dankjewel Hans Peter en Annette. (Anke)

__________________________________________________

Deze cursus is echt een verrijking van mijn leven. Ik realiseerde me ook dat in feite alle dingen die ik de afgelopen ‘eeuwen’ (zo lijkt het soms, zo lang ben ik al bezig meer mezelf te worden) zijn samengekomen in deze Ki-oefeningen. Simpel en effectief. Heerlijk. Hans Peter doet het zo geweldig. En ik ben wel bijna 69, dat wel.Kwam helemaal opgeladen thuis met helder hoofd en stromende energie. Echt geweldig.
Doe trouw de oefeningen en die passen naadloos bij mijn opwarmoefeningen van Okido-yoga die ik elke morgen doe. Vooral de Tai Chi oefening (met de handen: boven duwen, onder platte hand) heb ik weer teruggevonden. (Elisabeth S.)

__________________________________________________

“Aan het einde van de training vroeg Hans Peter onze eerste reactie en ik kon alleen maar zeggen wat ik voelde. Dat ik verrast was door de enorme kracht en energie die in mijn lijf zat en dat ik daar nu toegang toe had. Geweldig! En zo voelt het na 12 dagen oefenen met Ki nog steeds. Ik merk dat het me heel erg goed doet, vooral in deze periode met al die drukke feestdagen. Even terug naar mezelf en mijn kracht die mij veel energie of juist rust geeft. Ik was trouwens benieuwd of ik écht warme voeten zou krijgen in bed met de speciale Ki-oefening daarvoor. En ja hoor, de belofte is waargemaakt J Ik slaap heel makkelijk in en ook heel diep. Dit wil ik natuurlijk vast houden in mijn drukke leven als ondernemer, moeder, partner, en nog veel meer. Dus tot ziens bij de vervolgtraining in juni!” (Yura L.)

__________________________________________________

‘Ik heb de workshop KI basis als een verrijking ervaring, een waardevolle aanvulling op het boek KI.
Hans Peter heeft mij geïnspireerd en ervan overtuigd dat je door het toepassen van KI, de kwaliteit van je eigen leven verbetert en daardoor ook dat van anderen.
Het meerdere malen per dag oefenen van de geleerde principes zijn prima te doen.
Mocht je nog twijfelen om de workshop te volgen, wens ik je toe dat ik je hiermee het zetje heb gegeven om te investeren in jezelf!” (Jose T.)

__________________________________________________

Het was hartverwarmend deze inspirerende woekshop. Het is zo mooi dat je e.e.a. gewoon ervaart. Dat is de beste overtuiging. Ik ben inmiddels ook al ambassadeur van Ki hoor. Het werkt! Daardoor valt het me makkelijk hier dagelijks tijd aan te besteden. En mijn vriendinnen worden geraakt door mijn enthousiasme.Ik voel me energieker dan ooit. Wat bij mij goed werkt als ochtendmens is als ik wakker wordt en uitgeslapen ben, op te staan. Geen ruimte voor moeilijk denken en draaien maar een heerlijke wandeling in de stilte om 6 uur s morgens en ki principes toepassen. Ik heb er de hele dag profijt van. Het mooiste cadeau is dat ik van mijn gezin terug krijg dat ik verander. Nu al! ook na mijn werkdag nog steeds prettig gezelschap.
Ik kan nog wel even doorgaan: ik ben meer in balans, ben effectiever in mijn werk doordat ik minder ballast in mijn hoofd heb. Omdat ik vooral een doener ben, past deze manier van Ki heel goed bij mij.                              

(Clara de B)

__________________________________________________

Na zovele workshops bezocht te hebben en boeken te lezen de afgelopen jaren was dit voor mij al bij binnenkomst een gevoel van thuiskomen. De warme ontvangst en sfeer was heel fijn. Ki is een krachtig middel en heb mijn eigen kracht kunnen ervaren. Ik kan niets anders bedenken wat zoveel impact in mijn leven heeft gehad dan deze KI-workshop. Het is eenvoudig te leren om op een vlotte manier uit je hoofd in je lijf te komen.
Ik ben zolang op zoek geweest buiten mijzelf naar houvast in mijn leven. Met KI heb ik ervaren om mij deel te voelen van het grote geheel. Op mijn eigen voeten in mijn eigen lijf in mijn eigen hart.
Ik heb deze sensatie , het stromen van energie door mijn handen al heel vroeg in mijn leven ervaren maar kon het toen nog niet benoemen. Nu wel! Dat is een kostbaar geschenk voor mij. Heel veel dank en ga ermee oefenen totdat het in mij is en uit mag stralen door zelfvertrouwen. Ik sta hier en ik ben vol liefde en mededogen zonder mezelf weg te cijferen. (dat IK dat nog eens zou schrijven…;-)  

(Jolanda L.)

__________________________________________________

Vrijdag 28 oktober heb ik, samen met 2 vriendinnen, deelgenomen aan de Ki workshop.
Best wel spannend was het van te voren, en wat was het een fijne middag!!
Hans Peter heeft ons op een mooie, humorvolle manier over Ki verteld en ons laten oefenen.
Erover lezen in de boek Ki is één ding, en het zelf ervaren is echt geweldig. Nu vol enthousiasme aan de gang om de 108 dagen vol te maken. Ik ga zeker de Pro workshop volgen. Hans Peter, bedankt voor deze mooie ervaring.
(Loes P.)

__________________________________________________

Wat een geweldige ervaring was dat de Ki workshop.
Bij binnenkomst voelde ik meteen dat het een onvergetelijke ervaring zou worden,warm ontvangst en een hele positieve energie. Doe zelf al jaren aan reiki en voelde dat meteen,ik ben vandaag begonnen met de oefeningen, het werkt meteen heerlijk ontspannen en de energie voel je door je lichaam.
IK zou iedereen die dit leest dan ook willen adviseren, niet wachten gewoon doen ,ga ook zeker nog voor de vervolg curcus ki. (Theo de B.)

__________________________________________________

Gisteren (eindelijk) deelgenomen aan de Ki-workshop. Wat een verrijking om deze middag te ervaren en naar huis te gaan met praktische oefeningen die je samen met workshop deelnemers hebt geoefend. Met veel plezier en verwondering heb ik in een enthousiaste groep ervaren wat voor effect de oefeningen op mij,  mijn daar ontmoette maatje en de groep hebben gehad. En thuis gewoon weer verder kunnen oefenen omdat ik nu weet hoe het moet en hoe het voelt. Het was een magische beleving om mezelf weer tegen te komen bij en met anderen. Het is zo goed om weer even bij je zelf te komen, bij je eigen energiebron en aan te mogen en kunnen sluiten bij andere energiebronnen. Magisch ook omdat de workshop door Hans Peter zelf werd begeleid.
Doen: “Sluit je ogen tijdens de meditatiesessie van Hans Peter en je leeft je eigen verhaal in een schattig kerkje in een prettige en vertrouwde sfeer!” (Isabel P.)

__________________________________________________

Het was een heerlijke dag en wat een invloed heeft het nu al op ons leven! Ik zie mijn dochter helemaal veranderen in een blije energieke dame. Geweldig! (Angelique en dochter)

__________________________________________________

3 september jl mocht ik de workshop ki van Hans Peter Roel bijwonen. Bij binnenkomst in het witte kerkje voelde ik meteen een ontspannen rust over mij heen komen. Het was een bijzondere en leerzame middag die echt voorbijvloog. Hans Peter Roel verteld prachtig mooi en het is zeer herkenbaar,ook werden er veel oefeningen gedaan.Er zijn verschillende oefeningen dus voor iedereen zijn er wel een aantal die aanspreken en die je in je eigen leven kan toepassen. De oefening stevig in je kracht staan ging niet meteen goed bij mij,ik kon gemakkelijk omgeduwd worden. Ik kreeg soort paniek/stress over mij heen (mijn rug is vastgezet en ik kreeg het gevoel dat daarom mijn ki stroom niet kon stromen) Hans Peter Roel kwam bij bij staan en gaf met weinig woorden een rust en kalmte over mij, hij zette mij in de juiste houding en ik stond in mijn kracht.
Wat een geweldige en bijzondere ervaring is dat. Deze middag heb ik ontzettend veel mogen leren, veel handvatten meegekregen,nieuwe inzichten verkregen en veel positieve energie.
Ik ben nu een aantal dagen verder en pas het ki principe toe aan mijn dagelijkse leven. En ik merk nu al een zeer groot verschil. Mijn gedachten gaan niet meer zo met mij op de loop, ik Bekijk het leven positiever,ik val ontspannen in slaap en idd geen koude voeten meer. Ook slaap ik dieper en rustiger, ik word nu uitgerust wakker.
Ik reageer kalmer op situaties. Na een paar dagen al zo’n groot verschil, en het zal alleen positiever worden.
Hans Peter Roel ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de geweldige leerzame workshop,je verhalen,je prachtige energie en dat je de ki kracht zo mooi, rustig en puur over kan brengen.
Wat een verrijking.Binnenkort zou ik ook zeer graag de Pro workshop willen volgen.
Met vriendelijke groet, (Henny)

__________________________________________________

Dank voor de Ki – informatie met aansporingen : waar dat bij mensen in onze omgeving aansluit zullen we hen graag op jullie kortsluiten .Prettige , warme , vrij latende sfeer in een mooie mix met Hans Peter’ s aanstekelijk enthousiasmewat zeer uitnodigend werkte bij ons . Temeer omdat jij , Beste Hans Peter , Ki als iets natuurlijks ,makkelijks en vanzelfsprekends introduceerde ….en je daar ook congruent mee gedroeg .Door de oefeningen stelde je ons in staat ons zelf te overtuigen , je oprechte mededeling , dat je er eerst een zware burn- out voor nodig had om op het Ki – pad te komen voegde naast jeherkenbaarheid ook de praktische relevantie toe van wat je op dat pad hebt geleerd . Elsa en ik merken beiden , dat we gaandeweg meer energie hebben – een prachtige stimulans ! – en ik heb Maandag en Dinsdag met plezier en vrij moeiteloos mijn verhaal over Intuïtie enSpiritualiteit geschreven . We slapen vast en worden uitgerust wakker en stimuleren elkaar ombewust met Ki om te gaan . En ….we merken , dat we nog echt in de sluis zitten van ( on ) bewustonvaardig naar bewust vaardig , dus er is nog veel te doen voordat het een automatisme wordt . Vriendelijke groeten en nogmaals dank voor jullie goede zorgen en gastvrijheid. (Frits en Elsev an O.)

__________________________________________________

Lieve Hans Peter en Annette Bedankt! voor de mooie prettige workshop
Het was een unieke dag…   In het bijzonder vond ik het persoonlijk begroeten van jullie twee…
Toen we naar binnen kwamen…dat voelde meteen goed.
Het was een hele mooie groep bij elkaar ( gelijkgezinde )
Het heeft héél véél met ons gedaan , prettige ervaringen en en en…
En natuurlijk zijn we aan de 108 dagen begonnen.
Het was een succes… vol ervaringen!!!  (Jean en Jenny)

__________________________________________________

Helemaal in de ban van Ki na de workshop en dit gaat nooit meer weg! Slaap heerlijk diep, sporten gaat moeiteloos en ben erg kalm in mijn hoofd. Ki gratis en voor niks en het zit allemaal in ons. Dit is heerlijk en voelt als ontwaken. Bedankt Hans Peter Roel voor deze mooie reis en voor je mooie en inspirerende boeken. Ik ben enorm dankbaar dat je op mijn pad kwam…. Dit is geen toeval :-) (Marielle)

__________________________________________________

Nu ik ben nogal een vrij realistisch persoon en ondervind graag alles zelf vooraleer ik er achter kan staan.
Ik ben nogal vrij sceptisch omdat ik al heb ondervonden dat er in de wereld van…veel “rooskleurig” word gemaakt. Ik was al helemaal mee met het Ki boek, zowel het verhaal als het werkboek. En paste het thuis al toe maar wou toch een extra bevestiging of ik me wel niks “mangeneerde” (inbeelden)
En omdat ik ook meer dan onder de indruk ben van de 4de dimensie was ik toch ook wel héél benieuwd naar de persoon erachteren zelf, Hans Peter Roel.
Nu heb ik vandaag de workshop van Ki gehad in het witte kerkje Baarn. MEGA!!
Voorafgaand een hele goede communicatie gehad of hoe, wat en waar. Wat toch een heel belangrijk begin is richting vertrouwen toe. Heel veel oefeningen gedaan,heel veel geleerd en gevoeld!!
Het was een ervaring dat ik nooit meer vergeet.
En wat de persoon achter de verhalen betreft. Een “echt” persoon, een man die vanuit zijn hart spreekt en handeld. Iemand ver van “zweverig” beide voeten letterlijk en figuurlijk op de grond.
Petje af voor wat deze persoon tot nu toe al heeft bereikt door zijn hart te openen en zijn kennis door te geven.
De passie en de energie waarmee hij alles verteld raakt je hart al.
Ik kan niet meer dan lof spreken over Hans Peter Roel. Je kunt zijn passie echt voelen, je ziet het in zijn ogen dat hij elk woord meent…
en dat hij spreekt van hart tot hart.
Voor iedereen dat zijn eigen “ik” zoekt. Voor iedereen dat vind dat toeval niet bestaat. Voor iedereen dat meer energie wil. Voor iedereen dat alles uit het leven wil halen, geen stress…
En nog zoveel meer! Wie wil dat niet?
Lees als jullie zin hebben gewoon al eens de boeken. Als jullie iets hebben van: “hm, een boek lezen kan gene kwaad”… Zeker doen!!
Ik ben er zeker van dat ook jullie nieuwgierigheid word wakker gemaakt.
Volg jullie hart, volg jullie dromen…
En vooral veel Ki!! Dikke knuffel (Nathaliev an B.)

__________________________________________________

Ik vond het een reuze namiddag en zeker een fijne ervaring.Het was een mooie energie dat ik voelde .Hier heb ik geen spijt van dat ik deze cursus heb mogen volgen.Ik heb die nacht ongelofelijk heel goed geslapen en heb een paar proefjes gedaan met mijn echtgenote die er niet bij was. We gaan dit zeker proberen met de Ki-energie aan de slag te blijven . Dank u wel dat ik de cursus bij jullie heb mogen volgen. (Christine M.)

__________________________________________________

Afgelopen vrijdag heb ik de basis workshop gevolgd, nadat ik door het boek “Ki, kracht van binnenuit” werd geïnspireerd. Daar zelf mee aan de slag gaan heeft mij in een paar weken tijd al stukken verder gebracht in verdere ontwikkeling en verbeteren van mijn fysieke situatie en conditie. Door deze workshop te volgen heb ik nog meer handvaten, inzichten en motivatie meegekregen om de komende (nu nog 106) dagen Ki-kracht en levensenergie in mijn systeem in te bedden. Het was een feest om bij jullie te zijn en te genieten en mee te beleven van de energie van de geweldig leuke groep. Tot ziens in de Pro- workshop in oktober. Groeten, Roeland 

__________________________________________________

Ki is na het lezen van het boek en het participeren aan de workshop een bewuste kracht geworden. Ik had er daarvoor totaal geen notie van. De workshop verloopt in een ontspannen sfeer met humor en duidelijke en simpele praktijkoefeningen. Ik past deze nu dagelijks toe en ik sta versteld hoe makkelijk ik krachtiger en energieker ervan word. Ik kan het malen in mijn hoofd eindelijk stil leggen (zo heerlijk..) Door de oefeningen toe te passen kwam ik er ook achter hoe vaak ik toch gespannen was.
Ik ben niet erg spiritueel aangelegd maar deze middag heeft mij heel zeker door de praktische ervaringen duurzaam verrijkt. Bedankt hiervoor. 12 mei, Brigitte

Het was een super leuke namiddag en mooi om te zien hoe mensen kunnen transformeren door simpel “Ki” te omarmen. Ook al had ik het boek en het werkboek al gelezen is deze namiddag voor mij toch zeer waardevol geweest. Het was een namiddagje bijtanken voor mij. Het is leuk om de oefeningen met mijn kinderen te doen. De verbazing op hun gezicht te zien als ze Ki ontdekken. Schitterend !!!
En zoals in het boek omschreven stond … “je kan het best aan de slag met Ki door het ook aan anderen te leren” is mij bijgebleven. Als ik dan zie hoe enthousiast mijn kinderen erop reageren zal ik me zeker niet inhouden het anderen(die ervoor open staan) aan te leren. Vele kleine druppels maken één groot geheel en kan wel eens het verschil gaan maken. Op naar een betere wereld.
Dat jullie nog vele mensen mogen inspireren en zeker tot een volgende keer. (Anniek M.)

__________________________________________________

Deze workshop was een cadeautje! Wat was het fijn om te voelen dat er zoveel kracht in ons huist en te ervaren dat je deze in kunt zetten voor jezelf en je omgeving. De vier uur vlogen voorbij met allerlei heldere en praktische oefeningen en voorbeelden hoe je Ki in je dagelijks leven kunt integreren. De workshop was speels, ontspannen en tegelijkertijd leerzaam. Ook de humor ontbrak niet. Het stromen van Ki geeft een heerlijk ontspannen gevoel en daar wil je meer van. We gaan zeker aan de slag met de dagelijkse oefeningen en de reis naar binnen. Dank voor een hele mooie middag! Bram en Ada 

__________________________________________________

Je workshop van afgelopen vrijdagmiddag was een belevenis die niet anders aan derden is uit te leggen, dan: ga erheen en ervaar zelf.
Nogmaals hartelijk dank voor het, op humoristische wijze, delen van al je kennis en tips.
Het lezen van het Ki-boek en het zelf doen en ervaren van afgelopen vrijdag zorgen ervoor dat je tijdens het oefenen thuis de dingen weer herbeleeft. Je hebt nu een persoon, stem en verhaal bij het doen van de oefeningen. Fijn dat Bert en ik zijn benaderd, nadat er eerder mensen waren uitgevallen. Toeval bestaat niet.
Het cadeau voor het volhouden van de 108 dagen: Ki Pro.
Annette en Hans Peter: bedankt
Warme groetjes, Bert en Iene 

__________________________________________________

Ik ben zeer onder de indruk van de Ki workshop. Een van de beste workshops die ik ooit heb meegemaakt. Een zeer complex en veelomvattend onderwerp als levenskracht – waar bibliotheken vol over geschreven zijn – wordt op een eenvoudige en speelse manier belicht. De eenvoud van de boodschap is: voel voortdurend je levenskracht, zeg ‘ja’ tegen alles wat op je pad komt en je kunt je leven optimaal inrichten. Heel fijn dat wij deze begeleiding mogen ontvangen. Mijn grootste leerpunt was dat ik uit mijn Ki punt ga op het moment dat ik begin te praten en dat ik het moeilijk vind om me aan te wennen dat niet te doen. Maar het is de enige manier om in mijn gevoel te komen en uit mijn hoofd te gaan. Ik ga mij opgeven voor de vervolg workshop. (Joyce van O. 

__________________________________________________

Zaterdag bij de basis ki workshop geweest.Ik vond het een bijzonder fijne middag. Het Ki principe werd heel duidelijk toen we de oefeningen deden. Enthousiaste presentatie en goede sfeer. De meditatie vond ik heel krachtig ! Ik ben nu het boek “de vierde dimensie” aan het lezen ,ook weer inspirerend. Nu het geleerde toepassen en dan hoop ik na de zomer de Pro workshop te volgen. (Jaqueline S.)

__________________________________________________

De boeken zijn prachtig, de workshop vond ik fantastisch en wat heb ik een bijzondere mensen mogen ontmoeten!! Toeval bestaat zeker niet. Ki is niet alleen een cadeau voor jezelf, maar zeker ook voor je omgeving. Bedankt Hans Peter dat jij Ki met ons hebt gedeeld. Ik kijk uit naar het vervolg! (Mireille P.)

__________________________________________________

Het was idd een top-training! Vandaag ook geoefend met de kinderen. Ze stonden als een ‘huis’ op de grond! Moeiteloos… Prachtig! Bedankt Hans Peter! (Judith)

__________________________________________________

Wat was het een boeiende en inspirerende middag. Juist de eenvoud van het Ki principe maakt dit zo mooi en natuurlijk makkelijk toe te passen in het dagelijks leven. Ik heb zoveel positieve energie mogen ontvangen van iedereen. Bij thuiskomst in Maastricht had ik nog steeds een glimlach van oor tot oor. Het was de rit meer dan waard. Iedereen heel erg bedankt. (Sylvia K)

__________________________________________________

Op zaterdag 16 januari heb ik, samen met twee vriendinnen, deelgenomen aan de basiscursus Ki. Het boek en het werkboek van Hans Peter Roel had ik vorig jaar al gelezen en ik dacht dus al iets te weten. Inderdaad iets.
Dat iets is nu wat meer geworden door de duidelijke uitleg en informatie die we van Hans Peter kregen en de oefeningen die we samen met een buddy deden. Ik ga mijn best doen om de ki principes nog meer in praktijk te brengen dan ik al doe. Dank je wel voor deze inspirerende workshop.
Vol energie, warm en helemaal blij zijn we na zessen weer richting huis vertrokken. (Diny van O.)

__________________________________________________

Ik ben onder de indruk van de eenvoud en het grote effect. Nogmaals dank voor deze mooie middag. (Verina de la P.)

__________________________________________________

Op zaterdag hebben wij in het witte kerkje in Baarn deelgenomen aan de Ki workshop van Hans Peter Roel. Aangenaam verrast door de locatie en ambiance hebben wij tijdens de 4 uur durende workshop bijzonder veel inspiratie en energie opgedaan. Door de praktische invulling/oefening heeft verdieping plaats gevonden van de 4 Ki principes en de toepassing ervan. Oefening baart kunst gaat zeker op. De meditatie, de oefeningen, de aanvullende informatie en de toelichting van en door Hans Peter maakte, naast zijn
enthousiasme, overtuiging en bevlogenheid, de workshop tot een zeer geslaagde en inspirerende bijeenkomst. Betrokken, ontspannen, met de nodige humor en soms met een traan werd door de deelnemers samen met Hans Peter aan het programma invulling gegeven. Bijzonder hebben wij de openheid, de betrokkenheid, de warmte en het enthousiasme van de deelnemers ervaren en genoten van de bijdrage en ondersteuning van “onze” buddy’s. Vol energie werd de bijeenkomst met een laatste alles omvattende omarming afgesloten. Toepassen is nu het motto en niet alleen gedurende de 108 dagen volgend op de workshop. Dank Annette en Hans Peter voor de boeiende middag.
Irma & Dirk Jan

__________________________________________________

Het was een bijzondere middag. Ki zal vanaf nu een belangrijke plek in mijn leven innemen.
Zoveel kracht door zulke eenvoudige oefeningen, helder uitgelegd door Hans Peter….
Hiermee kan ik de stress van het moderne leven een stuk beter aan.
Ontzettend bedankt daarvoor!
Johan B.

__________________________________________________
Wat ‘n prachtige workshop vanmiddag in Baarn. Vol nieuwe kennis en met n mooie boodschap naar huis. Dankjewel Hans-Peter!!
Joske van T.

__________________________________________________
Dank voor de workshop van vanmiddag. We nemen er veel van mee naar huis, we gaan het toepassen in ons dagelijks leven, kijken hoever we over 108 dagen zijn! Dank Hans Peter. Irma van der P.

__________________________________________________

Mooie ervaringen, locatie en begeleiding!
De balans Hoofd, Hart en Ki even mogen ervaren, gister gestart met 108 dagen. Nogmaals dank. Jolanda (9 oktober 2015)

Wat is het fijn en geweldig om je vrij te voelen en puur aanwezig te zijn met behulp van het belangrijke Ki punt. Zelf lees ik, spreek ik en wat nog meer om erachter te komen wat het leven van mij wil? Met behulp van mijn oefeningen vanuit mijn Ki punt om je gewoonweg energiek te voelen komen antwoorden vanzelf maar heb geduld.
Bij deze wil ik jullie dan ook hartelijk bedanken voor de inspirerende en mooie bijeenkomst. Voor iedereen zal deze ervaring dan ook een bevestiging zijn dat er zoveel meer is dan dat we denken maar diep van binnen al wel weten. Succes en nogmaals dank! Hartelijke groet, Kasper (cursist september 2015)

Zoals zo vaak zit de kracht in de eenvoud.
Vaak denken wij, vooral in het westen, dat om in onze kracht te komen er vele cursussen volgen, boeken lezen of verre reizen maken en wat nog meer nodig is.
Hoe mooi is het dan dat een workshop Ki van één middag mensen laat zien dat dit ze met eenvoudige oefeningen, een beetje discipline en een positieve instelling kunnen bereiken.
Hans Peter bedankt dat je ons dit hebt aangereikt, het was een inspirerende middag. En zeker voor veel mensen een “eye opener”.
Zeker ook bedankt voor jullie warmte en hartelijkheid.
Jos
__________________________________________________
Dank jullie wel voor de ‘inspirerende’ middag.
Zondag heb ik met mijn kinderen (13 en 15 jaar) de Ki oefeningen gedaan.
Ohhh hoe kan dat!!! Vet!!
Wij hebben KI in ons gezin opgenomen en oefenen met zn drieën elke dag. Die 108 dagen gaan zeker lukken.
Petra ( cursist 5 september 2015)
__________________________________________________
Het was een hele bijzondere middag in een super entourage die mooi was in z’n eenvoud, precies zoals Ki eigenlijk.
De workshop is heel praktisch en leert je op een eenvoudige manier in Ki te komen en het toe te passen in je dagelijkse leven.
De groep was heel divers en dat maakte het heel bijzonder. Al die individuen die allen hetzelfde doel hebben met verschillende motivaties.
Tijdens de workshop voel je dat het werkt en dat de andere het ook ervaren. Je voelt de energie steeds positiever worden, je kan niet anders dan heel tevreden met de mondhoeken omhoog het kerkje verlaten. En vervolgens als het stralend naar huis rijden.
Dankjewel voor deze luchtige en leerzame dag.
Myrte (cursist 5 september 2015?

________________________________________________________

Het boek Ki lezen vond ik al een bijzondere ervaring. Ik had het in één adem uit en bij het lezen van de mogelijkheid om een workshop te volgen hoefde ik geen seconde na te denken: daar wilde ik bij zijn! De workshop was geweldig. Ik vond het werkelijk bijzonder, om te ervaren hoe Ki (zonder dat je er weken mee geoefend hebt) in staat is om je kracht, je balans en de hoeveelheid spanning in je lijf positief te beïnvloeden. Onwerkelijk was het ook, mijn verstand kon een aantal dingen niet bevatten terwijl ik het toch echt zag gebeuren! Hans Peter is behalve KI master (zo noem ik het maar) ook een entertainer pur sang. De workshop was doorspekt met humor. De sfeer was heel plezierig, warm ook. Het afscheidscadeautje ter ondersteuning van de oefeningen thuis én de ontroerende tekst waarmee mijn boek werd gesigneerd, maakte (samen met alle positieve indrukken uit deze bijzondere workshop) dat ik deze middag niet snel zal vergeten. En Ki wordt absoluut een vast onderdeel van mijn leven en als het aan mij ligt inspireer ik er ook graag velen anderen mee!

Inge van O.

__________________________________________________ 

Nadat ik het boek Ki kracht van binnenuit had gelezen wat overigens heerlijk als een jongensboek lekker wegleest, was ik erg enthousiast geworden over dat geheim van de monniken. Daar wilde ik nog meer over weten en heb toen ook het werkboek gekocht. Ondertussen was mijn familie ook erg nieuwsgierig geworden door mijn enthousiasme en wilde het boek ook lezen, hij rouleert nog steeds in mijn familie en familielid nummer 5 is het nu aan het lezen. Samen met een zusje heb ik zaterdag de workshop gedaan in dat witte kerkje in Baarn. Een hele fijne middag die letterlijk om vloog. De verrassende ervaringen om de energie zo te voelen was werkelijk verbazingwekkend. Zeer leerzaam en fijne groep met mensen en een zeer inspirerende Hans Peter die deze workshop op een fijne manier gaf. Dank je wel daarvoor.
Arnolda A.

__________________________________________________

Voor mij was het een zeer bijzondere middag. Temeer omdat ik nu in deze workshop de KI ook echt voelde. Deze workshop is echt van belang om voor mij KI kompleet te maken. De boeken en dan vooral het werkboek is geweldig maar ik kan echt verder nu ik ook de workshop heb gevolgd in het witte kerkje in Baarn. Deze workshop geeft zo veel meer en is de weg naar het bewustwording tussen geest, hart en onderbuik. En uiteindelijk een happy gevoel omdat KI onderdeel van mijn leven is geworden. Het is eigenlijk zo simpel. Je komt zo gauw in je kracht mits je er onderhoud en bijhoud.
Wim K.

__________________________________________________

Ik wil je héél hartelijk bedanken voor de geweldig inspirerende Ki workshop op 8 maart. Ki is naar binnen gedenderd, ongelooflijk hoeveel natuurlijke energie we bezitten! Een kostbaar geschenk vanuit het universum……..de komende 108 dagen (oefenen) zijn voor mij!
Marlou L.

__________________________________________________

Afgelopen zaterdag samen met een vriendin deel genomen aan de workshop in het mooie kerkje in Baarn. Een zeer waardevolle ervaring om bewust weer contact te maken met de Bron (KI) die in ons allen aanwezig is. De middag vloog voorbij geen enkele moeite om de aandacht erbij te houden. Je hoeft elkaar niet persoonlijk te kennen om te ervaren dat we allemaal verbonden zijn, waardoor er een bewustzijn word ontwikkeld een ieder te respecteren. Zeer praktische oefeningen om de Ki stroom weer op gang te brengen en je daar van bewust te zijn.De energie van de groep draagt daar aan bij. Vanuit het hoofd weer naar je Buik en Hart. Na de workshop had ik nachtdienst die ik vol energie heb gewerkt. Door het Ki punt te activeren een verkwikkende slaap ervaren. Heel hartelijk dank voor het delen van deze prachtige kennis.
Ankie van der G.

__________________________________________________

Voor mij was zaterdag een erg leerzame en inspirerende dag. Waar ik erg veel aan heb gehad. Sinds zaterdag doe ik meerdere malen per dag de oefeningen mbt KI. De energie voel ik steeds beter door mijn lichaam stromen en het is fijn om met de oefeningen bezig te zijn. Het is voor mij zeker een verrijking geweest om een Ki-workshop bij te wonen. Het dagelijks oefenen van de ki-oefeningen zullen deel uit blijven maken van mijn leven, omdat ik nu al ervaar dat ik mij hier een stuk energieker en krachtiger door ben gaan voelen. Ik ben benieuwd wat het mij in de toekomst nog meer zal gaan brengen. Het is echt voor iedereen en zal het mensen in mijn omgeving zeker aanraden! Het brengt veel positiviteit in het lichaam en het universum. Ik wens jullie dan ook heel veel succes toe met het blijven uitdragen van Ki in onze westere wereld en ik zal hier zeker mijn steentje aan bijdragen.
Eveline D.

__________________________________________________

Het was een bijzondere beleving en Ki wil ik ook vasthouden in mijn leven! Ook in mijn omgeving zie je dat Ki erg hard nodig is en ik ben blij deze kennis dan ook door te kunnen geven!
Jose van O.

Afgelopen vrijdag de workshop gevolgd. Het was een bijzondere gewaarwording dat je met wat kleine aanpassingen in je houding en het verleggen van je aandacht zo oersterk blijkt te zijn. Nu proberen om het vast te houden.
Cindy (cursist 6 februari 2015)
__________________________________________________
Hans Peter het was een geweldige ervaring gister in het mooie kerkje in Baarn, je wordt een met alle cursisten om je heen raad ook alle mensen die nog twijfelen om naar jou te gaan om nu die knoop door te hakken en zelf te voelen wat het met je doet!! Mijn dank is groot Hans Peter!
Marga (cursist 6 februari 2015)

__________________________________________________

Wat een super goeie dag gisteren tijdens de Ki-workshop. Dank Hans Peter en mn buddy Anita natuurlijk. Ik heb zelfs vanmorgen mn Ki kunnen gebruiken bij een volkomen gestresste paard. It works!!! Succes iedereen met de 108day challenge!!! ;-)
Monique M.

__________________________________________________

Wow wat was dit een mooie en inspireerde ervaring en wat was het mooi. Bedankt hans peter roel voor deze ervaring. Namaste
Michael van L.

__________________________________________________

Super bedankt voor de mooie inspirerende middag!! Ik heb er veel geleerd zowel over het toepassen van Ki als over mezelf. Per “toeval” (al geloof ik niet in toeval) stuitte ik in mijn kerstvakantie op het boek dat ik in een stuk heb uitgelezen. Het boek was al een gevoel dat er veel puzzelstukjes in elkaar vielen van de afgelopen jaren zoekend naar een manier om in mijn eigen kracht te komen, mezelf echt te ontmoeten en te gaan doen waar ik goed in ben. Door de online cursus, de mp3’s en nu ook de workshop, waar “toevallig” dit weekend twee plaatsjes vrij kwamen, heb ik er nu echt alle vertrouwen in, dat ik echt op de goede weg ben!! Voor het eerst in jaren heb ik er weer echt geloof in dat ik mijn droom ga verwezenlijken!! Dat het toch zo simpel is.. mijn ego/ik vind dat nog best moeilijk om te accepteren, maar ik heb het nu echt zelf ervaren!! Warme enthousiaste groet,
Inge P.

__________________________________________________

Hallo Hans Peter en Annette,
Ik heb 10 januari meegedaan met de workshop van Ki. Wat ontzettend bijzonder om mee te maken en te voelen.Ik ben elke dag bezig met mijn oefeningen en het gaat al vanzelf. Voor ik hier aan begon had ik al een heel proces gehad. Deze middag was voor mij de druppel die de emmer deed overlopen. Loop elke dag op wolken. Althans zo voelt dat. Het voelt dat alles goed is. Ook al zit het ook wel eens niet mee. Ik weet dat iedereen deze levensenergie heeft… Ik heb geleerd dat ik kan loslaten, niet teveel moet nadenken en dat ik de mooiste ziel op aarde ben. : ) Ook het ontvangst was fijn, eerst nog wat gespannen. Maar toch ook op een heel prettige manier dat gespannen gevoel. Al met al een middag om nooit te vergeten en heeft mij een bevrijdend gevoel gegeven voor de rest van mijn leven. Nu lijkt alles moeiteloos te gaan en dat is heel fijn om te voelen. Ben heel dankbaar dat ik dit heb mee mogen maken.
Gea van O.

__________________________________________________

Enkele jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de boeken van Hans Peter. Ik heb toen “Je droom komt uit” in 1 ruk uitgelezen. Ik vond het een erg inspirerend boek en het bevestigde meteen hoe ik over management binnen bedrijven dacht. Vorig jaar heb ik Ki, de ontkooiing en Ki voor kinderen gelezen en ben geraakt door de eenvoudige manier waarop HP de lezer meeneemt in zijn boodschap. Het heeft mij dusdanig geraakt dat ik ook de ki workshop wilde gaan volgen. Tijdens de workshop kwam er al snel een deken van rust over mij heen en de energie begon op een andere manier te stromen. Mijn ademhaling die al tijden rond mijn middenrif zat, zakte naar mijn buik en dat zit hij nu 3 dagen na de workshop nog steeds. Ik heb met bijzondere mensen mogen werken en heb vele kadootjes mogen ervaren dankzij mijn hoogsensitiviteit. Ki zorgde ervoor dat ik meer open kon staan zonder beschadigd te raken en de eenvoudige oefeningen hebben mij geholpen om een betere houding te hebben, waardoor ik nu veel meer in mijn kracht sta. Ik ervaar een enorme hoeveelheid energie.Dank voor de mooie inspirerende, humorvolle, respectvolle en fijne middag in het mooie kerkje in Baarn.
Maarten de G. 

__________________________________________________

Ik vond het een bijzondere middag waarin ik veel dynamiek en energie heb gevoeld. Na het lezen van het Ki-boek was ik razend enthousiast, maar het oefenen was lastig alleen. Daarom gaf ik me op voor de workshop. Het gevoel wat ik vrijdagmiddag had wil ik blijven vasthouden. De kracht en energie die de ki-oefeningen gaven was geweldig. Daarom heb ik besloten om naast mijn ki-oefeningen (die ik zeker 108 dagen ga volhouden) te bloggen over Ki.
Anita W.

__________________________________________________

Wat een bijzondere middag in dat kerkje in Baarn. Na het lezen van het boek, dat ik in 1 adem heb uitgelezen, dacht ik: dat wil ik ook! De keuze om de workshop te gaan volgen was dus niet zo moeilijk. Een cadeautje voor mezelf. Voor mij was het een onmisbare aanvulling op het boek. Enorm veel geoefend, verwonderd, gelachen, veel gedeeld en veel herkenning. De workshop is een (vernieuwde) kennismaking met iets in jezelf dat er altijd al gezeten heeft, maar waarvan je het bestaan niet meer wist. Super om te weten dat je zoveel innerlijke kracht hebt! En nu ermee aan de slag.En dat is door de praktische oefeningen heel goed te doen. In deze drukke maatschappij raken we steeds meer en meer van elkaar verwijderd. Ki brengt je weer terug bij jezelf. Gewoon doen!
Sandra D.

__________________________________________________

Ik heb deze workshop ook als zeer bijzonder ervaren. Wat een energie en warmte zat er in deze groep, lieve mensen met allemaal hetzelfde doel: terug naar de basis van onze universele energie. Nogmaals dank voor jullie organisatie van deze bijzondere workshop.
Wim de D.

__________________________________________________

Gisteren, 13 december, is voor mij een omslagpunt. Op weg naar herstel van een heftige burn-out kwam ik het boek Ki tegen. Het raakte me en ik wilde graag de workshop volgen. Toen ik het boek las kon ik me niet voorstellen dat ik bijvoorbeeld de oefening met mijn arm en de tuinslang zou kunnen, het leek me iets voor vergevorderde heel spirituele mensen. Op de workshop heb ik ervaren dat het ‘simpel’ is. Dit kan ik ook. Dit kunnen we allemaal! Vandaag voelt alles in en om me heen anders. Ik heb genoten van de Ki oefeningen die ik heb gedaan. En precies gevoeld wanneer ik me niet meer verbonden had met mijn Ki kracht. Zo kon ik dat direct herstellen. Het was of mijn lijf direct een seintje kreeg: Verbinden en voelen van die prachtige kracht. Ik ben zelfs vrolijk en heb gewandeld en genoten van wat ik zag. Met deze tools had ik een prachtige dag! Dank je wel HansPeter, dank je wel Universum en dank je wel ik zelf!
Diet van der P.

__________________________________________________

Was een fijne workshop gisteren met fijne mensen. Voor wie nog nadenkt over het volgen van zo’n workshop: gewoon doen! Nogmaals bedankt voor deze middag!
Geke L.

__________________________________________________

Hartelijk dank voor de mooie dag. Het was bijzonder mee te maken. Het boek “de kracht van Ki” had me erg nieuwsgierig gemaakt en de workshop was geweldig om zelf te ervaren dat Ki ook echt bestaat. Ik paste Ki iedere dag al toe na het lezen van het boek en ook na de workshop iedere dag, het gaat eigenlijk vanzelf.De Himalaya stond al op mijn bucketlist, maar nu met stip gestegen, misschien een mooi voornemen voor 2015.
Cynthia van der K.

__________________________________________________

15 november heb ik de workshop mogen volgen. Ik had het boek en werkboek al gelezen, maar wat een toegevoegde waarde heeft het om de workshop te volgen. Als je de boeken leest weet je dingen. Als je de workshop volgt voel je dit alles. Nu meer dan een week later merk ik pas de invloeden van Ki in mij dagelijkse leven. Ik ben rustiger, heb meer energie, leef meer in het moment. Natuurlijk blijven er dagelijkse uitdagingen met een jong gezin, werk etc. Zodra ik stress ervaar, mijn geduld verlies, doe ik mijn Ki oefeningen en voel ik meteen resultaat. Dit was het het beste kado dat ik mezelf kon geven. Zelfs de reis van 2 uur in mijn uppie was magisch.
Monique de B.

__________________________________________________

Bedankt voor de indrukwekkende workshop gister ik ga er mijn leven mee veranderen en zal zeker niet nalaten mijn ervaringen met anderen te delen wat is er mooier dan de schoonheid die bij eenieder binnen in zit naar buiten te laten treden
Angelique van B.

__________________________________________________

Bijzondere ervaring in het witte kerkje in Baarn! Geweldig om al die energie in je lichaam te voelen. En….dat je het gewoon zelf kan doen, zonder ingewikkeld gedoe. Prachtige aanvulling op het boek, het is toch fijn om met wat eenvoudige tips het zelf te ervaren! Hans Peter Roel bedankt voor het delen en deze groei in mijn leven!
Chantal L.

__________________________________________________

De Ki workshop was super ! Dank Hans Peter Roel! Wat een mega tool! Thx For Sharing…
Maaike M.

__________________________________________________

De laatste tijd voelde (dacht) ik dat ik mijn eigen kracht aan het verliezen was … Niets is minder waar zie hier mijn: Levenskracht! Onbewust heb ik blijkbaar altijd op Ki “blind gevaren” en het voelt als thuiskomen. Alsof ik in deze workshop ben gereset. De kracht in jezelf voelen, erkennen en ervaren. Met Ki geen langdurige of ingewikkelde meditaties. De Ki principes zijn heel eenvoudig toe te passen in het dagelijkse leven en beslist niet zweverig. Een workshop Ki is eigenlijk iets wat iedereen zichzelf cadeau zou moeten geven!
Anita K.

__________________________________________________

Het was een bijzondere ervaring. Wat een krachten bezitten we als mens.. ben nu 4 dagen intensief bezig met de ki oefeningen en voel nu al verschil veel ontspannender. Ik (wij als gezin) blijf ki toepassen in ons leven.. en probeer mn kinderen dit ook mee te geven!! Dankjewel!!
Sandra de B.

__________________________________________________

Heel bijzonder, voel nog steeds de energie. Dank je wel voor de inspirerende workshop !!
Monique T.

__________________________________________________

Dat was een boeiende workshop, goed toepasbaar in het dagelijkse leven.
Taco van der W.

__________________________________________________

Ik heb zoveel erkenning gevonden gisteren, zoveel KI gevoeld, het was een fijne groep, en een toplocatie en vandaag al genoten van de KI in mij, dank je wel daarvoor
Marion van M.

__________________________________________________

Wat een fantastische inspirerende middag. Dankjewel Hans Peter dat wij hier bij aanwezig mochten zijn. Ki gaan wij zeer zeker toepassen in ons leven. Ook nog bedankt voor de lieve persoonlijke boodschap in ons boek de Vlindertuin.
Gonda B. 

Blijft WOW gevoel, de eenvoud en lichtheid, frisheid, wekker, oefeningen en …………….kleuren maar ! Ik voel een bak aan kracht waardoor ik met beide benen weer vooruit kan wandelen.
Truus van der W.

__________________________________________________

Het was een prachtige en bijzondere middag.Ik ben naar de Workshop gekomen om als opstapje te gebruiken om KI ook daadwerkelijk in mijn leven in te passen. En dat is gelukt! Zondag begonnen, niet meer 2x mijn wekker op de ‘ snooze’ knop zetten, ik ga er gelijk uit en mediteer elke ochtend. Ik ben eerder op mijn werk, voel me veel energieker en daardoor ook productiever. Ik voel me ‘ lichter’, blijer en er zijn al wat leuke dingen gebeurd. Ongelofelijk dat het zo eenvoudig is! Leven in het nu, en niemand overtuigen waarom ik vind wat ik vind, zoveel rustiger is dat. Het is zo makkelijk dat niemand hoeft te zien dat je ermee bezig bent. Ik heb de afgelopen twee weken het boek kado gedaan en twee mensen op het boek gewezen, zij gingen het boek bestellen en ik ga het boek in de toekomst regelmatig kado doen :-). Zo help ik de energie te verspreiden. Ik voel ook dat ik beter contact maak met de dingen en mensen om mij heen.Verder ben ik bewuster gaan eten, echt proeven en het klopt als je dat doet is eten voedzamer en heb je minder nodig. Daardoor in nog geen week 1 kilo afgevallen. Ik was al heel goed op weg, KI in mijn leven inpassen is een enorme verrijking.
Karin W.

__________________________________________________

Het was inderdaad een bijzondere middag. Ik had het gevoel puur op KI terug te rijden naar Maastricht. Ontspannen en enthousiast kwam ik thuis aan. Net nog een collega geënthousiasmeerd. Ze heeft meteen het boek, Kracht van binnenuit besteld. Dus ja, ik probeer mijn Ki-ervaring zoveel mogelijk te delen. Maar de mooiste ervaring is dat ik gisterenavond met mijn verstandelijk gehandicapte zoon Ki-oefeningen heb gedaan. Ik heb mijn hand op zijn Ki-punt gelegd en zag hem rustig worden. Hij was zeer verbaasd over wat er gebeurde en ging dit met de rest van het gezin delen. Vanmorgen vroeg hij of we vanavond weer de oefening gingen doen. Geweldig! Mijn zoon is ernstig verstandelijk gehandicapt, hij kan de oefeningen niet zelf doen maar wel mooi dat ik hem dit kan laten ervaren. Bedankt voor de fijne workshop. Het gaat jullie goed!
Ingrid P. 

__________________________________________________

Ik heb genoten van de workshop, prachtige ervaring! Ik raad het iedereen aan. Heel erg bedankt Hans Peter!
Ellis P. 

__________________________________________________

Met veel plezier kijk ik terug naar de workshop Ki. Ook een fantastische dag beleefd met een groot Ki – gehalte. Het is helemaal in mijn leven geïntegreerd en wie er in geïnteresseerd is zeg ik lees het boek Ki kracht van binnenuit van Hans Peter Roel. Het was een van de vele mooie dagen in mijn leven dat mee te maken in het prachtige witte kerkje in Baarn.
Sandra W. 

__________________________________________________

Gisteren een hele fijne middag beleefd bij jullie Ki workshop. Het was geweldig. Heel bijzonder om te voelen hoe ik zo makkelijk in kracht en ontspanning kom. Met het toepassen van de geleerde methode heb ik idd geslapen als n blok! Dank jullie wel en ik ga t zeker doorgeven omdat meer mensen dit moeten weten!
Liefde en licht Marian V. 

__________________________________________________

Bedankt voor de hele mooi middag! Bijzondere ervaring, mooi inderdaad hoe groep mensen in een paar uur een team worden. Ik vind het een mooi cadeau ! Goede lokatie ook !
Rutger B. 

__________________________________________________

Ik ben zaterdagmiddag bij de workshop geweest en t was in 1 woord: GEWELDIG!!..ik was de hele week vanaf maandag 9-6 weer in mijn depressieve fase..veel huilen..nergens geen zin in hebben..prikkelbaar..somber..boos..zelfmedelijden..schuld op mezelf leggen..mezelf omlaag denken..lusteloos..weinig eten..veel chocola..ed..zaterdag ochtend nog steeds depressief..was nog prikkelbaar en chagrijnig..tijdens de workshop ging t steeds beter..na de workshop liep ik als n positiever persoon naar buiten..zelfs mijn man zag en voelde t…vanaf zondag ging t steeds beter en was ik weer uit de put…ik voelde me gelijk in balans..ben zondag gestart met de 108 dagen..vanmorgen voelde ik me licht onrustig..komt ook door de drukte deze week..maar na de Meditatie en ijs-water-stoom oefening voel ik me weer in balans..ben blij…heb weer zin in dingen te ondernemen..voel me supergoed…en dat dankzij de KI workshop..
Anja A.

Gisteren de workshop KI van Hans Peter gevolgd. Wat een prachtige ervaring. Dank voor je inzet voor deze fijne dag. Vandaag dag 1 van 108. Gelukt en voel me goed.
Fieneke van V.

__________________________________________________

Dank je wel voor de mooie ervaringen …Wou even doorgeven dat ik dank zij Hans heb geleerd waar mijn kracht vandaan is gekomen .Onbewust heb ik het altijd al gebruikt maar naar het lezen van het boek is nu alles duidelijker voor mij …Nu pas snap ik dat andere mensen zeggen dat ik een krachtig mooi mens ben .Nu pas besef ik dat ik de kracht die ik heb van binnenuit komt ….Dank je wel voor de mooie verwoording van het gevoel dat ik al blijkbaar had …Ben dankbaar dat jullie op mijn pad gekomen zijn heb veel over mezelf geleerd ..Dank daarvoor ….
Mvg Andrea A.

__________________________________________________

t Was vrijdag inderdaad een bijzondere ervaring. Ki is héél eenvoudig te gebruiken en het werkt ! Dat je als Belgen naar Baarn moet komen om daar twee andere héle fijne landgenoten te leren kennen … is geen toeval. Toeval betekent dat God zijn duwtje in jouw rug wil geheim houden ! Bedankt Hans, dit was de start van mijn nieuwe leven !
Mieke van der M.

__________________________________________________

Ik heb gister de workshop gevolgd. Een aanrader! Ongelooflijk hoe makkelijk je de Ki energie kunt voelen in je lichaam door middel van de oefeningen. Dag 1 van de 108 is vandaag begonnen! Hans Peter bedankt!
Zita Z.

__________________________________________________

Mooie woorden Hans Peter, nu anderhalf jaar geleden dat ik in Baarn ben geweest. Een bijzondere middag en eenmaal Ki ervaren laat t je nooit meer los. Fijn dat we nu regelmatig Ki adviezen via facebook van je krijgen.
Ria van der R.

__________________________________________________

Bedankt voor de cursus vanmiddag! Ik weet dat ik op het goede pad zit en me niet op andere gedachten laat brengen door de onzekerheden van anderen…
Danielle de H.

__________________________________________________

Het bijwonen van de Ki-workshop heb ik ervaren als bijzonder inspirerend in een mooie ambiance. Na het lezen van het boek was het bijwonen van de workshop een uitstekende praktische bevestiging wat de Ki kracht nu werkelijk is. Het heeft mij in korte tijd veel gebracht. Het ervaren van de kracht van Ki is groots !
Lia P.

__________________________________________________

Gelijk toegepast bij het hardlopen: Bijzonder hardlopen met Ki. Als je de grond net zo hard laat terugduwen als je zelf erop loopt lijk je kortstondig vleugels te krijgen. Zelfde geld voor de Ki ademhaling: inademen via je hara en uit via hoofd, handen en voeten maakt ook dat je vliegt. Grappig de laatste meters met een jongetje gesprint. Gaf vreugde.
Jan Jaap de W.

__________________________________________________

Ik kan deze workshop van ♥e aanbevelen! Ben 8 februari geweest! GEWELDIG
Janine van der P.

__________________________________________________

Het was een mooie groep mensen met veel Ki-kracht. Prachtig zoals we onze eigen kracht/energie kunnen gebruiken.
Alke A.

__________________________________________________

Wij hebben de middag als heel positief ervaren. Het waren ook hele leuke en diverse mensen in de groep en een heldere, ontspannen en goede uitleg van Hans met beide voeten op de vloer! :) Met TaiJi en Qigong gebruik ik Ki en het is zelfs heel vanzelfsprekend voor me geworden. Ik denk er regelmatig heel bewust aan en voel me er heerlijk bij. De testen die Hans ons geleerd heeft afgelopen zaterdag zijn heeeeel helder en zo duidelijk! Je kan er niet omheen om het verschil met en zonder Ki te voelen! Het is een overduidelijk resultaat, echt geweldig. Vanmorgen heb ik 1 test in de lessen gedaan en de oooohs en aaahhhs kwamen me tegemoet. We zijn allebei blij dat we ons er samen zo goed bij voelen. en hopen samen nog jaren lang van Qi (Ki, Chi…) te kunnen genieten. Geniet en pluk de dag… en dat er nog maar veel boeken mogen volgen. :)
Jolanda en Raymond van der K.

Kundalini workshop

ONTDEK JE ZELFGENEZENDE KRACHT (met gratis mp3)

Handoplegging met kundalini maakt de oerkracht in je wakker die je fysiek en geestelijk sterker maakt en je zelfgenezend vermogen aanzet.
Leer van kundalini-expert Hans Peter Roel hoe je kundalini-energie kunt aanspreken en jezelf sterker kunt maken dan ooit tevoren.
Behandelen en genezen met kundalini is een soort Reiki+ waarbij je je werkelijke kracht van binnenuit ontdekt. 

De workshop wordt gegeven in het mystieke witte kerkje in Baarn. (gratis parkeren)

In de workshop Kundalini:

Ontdek je kundalini en leer de methode van de helende handen.
Na deze workshop:

 • Stroomt je kundalini;
 • Weet je alles over je energielichaam met 7 chakra’s;
 • Weet je hoe je je 7 chakra’s kan openen en stimuleren;
 • Ben je van je hoofd naar je gevoel gegaan;
 • Beheers je de kundalini-ademhaling;
 • Ken je de kracht van de zonmeditatie, om licht en liefde naar binnen te halen;
 • Heb je de beschikking over oefeningen om je het gronden eigen te maken;
 • Weet je kundalini op te wekken in je handen;
 • Ken je de methode van de helende handen, om jezelf en anderen te behandelen;
 • Heb je heel veel mooie oefeningen geleerd!

Ik kwam met hevige pijn door een hernia schuifelend binnen en ging pijnloos en normaal lopen naar buiten. Ik begrijp er niets van, maar ben diep dankbaar!

Hanny de N.

_______

Op 6 januari heb ik de Kundalini workshop gevolgd. Al geruime tijd was ik op zoek naar een methode om Reiki en daarmee de energie van handoplegging te intensiveren. Toen ik het boek over de helende kracht van Kundalini ontdekte, heb ik het vrijwel in één adem uitgelezen. Geïnspireerd door de beschrijvingen in het boek over het leven van Jan de Bruin heb ik vervolgens besloten om de workshop bij te wonen.

De workshop heeft mijn verwachtingen overtroffen; het was een fantastische middag. De sfeer in de zaal was inspirerend, en ik had het geluk een jongeman naast me te treffen die mijn ‘buddy’ werd, wat tevens resulterend in een bijzonder gesprek dat we al snel als synchroniciteit beschouwden, en vaststelde dat het zeker geen toeval kon zijn.

De tools die we tijdens de workshop hebben geleerd, zijn zeer toepasbaar en eenvoudig thuis uit te voeren. Ik ben ze dagelijks gaan toepassen en voel me er heel goed bij.

Met Harte groet,
Franca S

_______

Vorig weekend hoorde ik voor het eerst van jou door een podcast van kukuru. Gelijk gegoogeld en kwam ik op jou website. Op 10 februari zou je een kundalini workshop geven, niet nadenken gewoon doen (was mijn eerste gedachte).
Gisteren was de workshop, wauw! Wat geweldig! Ik heb een heerlijke, leerzame middag gehad met allemaal prachtige mensen. Vanochtend gelijk wat oefeningen herhaald en mijzelf een behandeling gegeven, want sinds de behandelingen van gisteren voelen mijn nek en schouders beter aan.
Ik heb gisteren gelijk vier boeken aangeschaft en zit nu lekker met een kopje thee op de bank met een van jou boeken.
Dankjewel!
Fijne zondag!

Leontine de J.

_______

Gisteren bij de nieuwe workshop Kundalini geweest. Een leerzame middag met oefeningen die je thuis ook makkelijk kan uitvoeren.
.Ben ook behandeld voor mijn grote teen/ voet.. Je voelt hoe de energie gaat stromen door je lijf ! Heb altijd moeite gehad met het afwikkelen van mijn teen en voelde tot mijn verbazing dat het vanochtend beter ging!
Heel bijzonder! Dankjewel 🙏

Andra L.

_______

“De Kundaliniworkshop was een hele goede ervaring, fijne mensen en een prachtige plek. Het effect van de workshop werd steeds duidelijker: meestal heb ik een blokkade in mijn keel, en de yogales die ik de avond na de workshop gaf, ging veel vloeiender en zelfverzekerder dan normaal. Ik was verbaasd door mijn eigen stem! Heel erg bedankt voor het doorgeven van deze technieken!”

Didi
_______

We willen graag nog een bijzondere en bizar mooie ervaring met jullie delen.
Zaterdagochtend waren we bij de Mediamarkt, op weg naar de kassa, zag ik uit mijn ooghoek een vrouw op de grond zitten. Blijkbaar was ze niet goed geworden. Mijn ingeving was te helpen, mijn hoofd zei “bemoei je er niet mee” (er waren medewerkers bij). Opeens liep ik er toch naar toe. Ik vroeg of ik mocht helpen door mijn handen op haar schouders te leggen. De vrouw zat helemaal te trilllen. Haar ademhaling was hoog. Binnen no time kwam mijn echtgenoot erbij, hij zei “twee zijn sterker dan een” en legde ook zijn handen op haar. Ik vroeg iemand anders om haar handen op haar voeten te leggen. Ik vroeg de vrouw om haar handen op haar buik te leggen en laag te ademen en zich op haar voeten te concentreren. Ik voelde dat haar ademhaling lager ging en wat rustiger werd. Ze gaf aan dat haar voeten begonnen te tintelen. Ze begon te huilen en hield het weer in. Ik moedigde haar aan om het lekker los te laten. Dat deed ze en ze werd nog rustiger. Toen ik voelde dat het goed was heb ik gevraagd of ze alsjeblieft net zo goed voor zichzelf wilde gaan zorgen als dat ze voor anderen deed. Daarna zijn we weggegaan.
Wat een bizarre en mooie ervaring en geen toeval dag na de workshop.

Jacqueline

_______

Ik was blij dat ik er bij was. Je eerste Kundalini workshop!

Het was een bijzondere middag en ik heb er erg veel van opgestoken. Ik doe trouw de door jou geleerde oefeningen en het gaat me steeds beter af.

Nogmaals wil ik je bedanken voor de behandeling (ik was als derde en laatste) en de wervel in mijn rug na een vervelende val…. Geen pijn meer aan!

Cees B

_______

De Kundalini workshop, de eerste keer dat ik de oefeningen deed voelde ik echt energie door mijn lichaam dat ik zelf van schrok. Ik heb nooit zo’n krachtige energie door mijn lichaam gevoeld. En toen realiseerde ik mij dat dit is wat ik zocht al die tijd.

Sarah D.

_______

Ik had jaren lang veel last van mijn knieën, ik heb ze met kundalini behandeld en nu voel ik ze bijna niet meer. Dank je voor je kennis!

Laura B.

_______

Workshop Manifesteren

Ontdek de Grenzeloze Kracht van Manifesteren

In deze workshop leer je de afstemming tussen wat jij van het leven wil en wat het leven van jou wil. Bij de magische formule om te manifesteren  leer je hoe je doelen, verlangen, geloof en dankbaarheid bepalend kunt laten zijn voor slagen van wat je wilt bereiken. In de workshop ontstaat er een flow waarin je kunt creëren en manifesteren. Zo kom je  verder en hoger en bereik je moeiteloos datgene wat je écht wilt.

Deze bijzondere workshop wordt gegeven door de auteur van het boek “De Universiteit van het leven” MANIFESTEREN: Hans Peter Roel.

De workshop vindt plaats in het mystieke witte kerkje in Baarn. (gratis parkeren)

In de workshop Manifesteren:

  • Leer je de 7 universele wetten van het kwantumveld en hoe je deze kunt inzetten voor manifesteren;
  • Versterk je je eigen intuïtie en leer je om nieuwe perspectieven en opties te zien;
  • Leer je de kracht van een sterk geloof in je dromen;
  • Leer je het verschil tussen een klager en een creator en word je geholpen met het ideale profiel om te manifesteren;
  • Maak je voor jezelf haarscherp wat jij wilt bereiken en hoen je dat kunt realiseren;
  • Word je geholpen met je innerlijke conflicten en weerstanden zodat je ze kunt doorbreken om je doelen te manifesteren;
  • Word je geholpen en gesteund voor je manifestatie te vinden zijn;
  • Ga je je met een plan om te manifesteren wat je wil

Workshop Adem Kracht

Leer de Kracht van Adem kennen

In deze workshop leer je hoe je door bewuste ademhaling kunt zorgen voor meer vitaliteit, meer ontspanning en een leeg hoofd. Met een vrije doorstroming van de adem is een gezonder en energieker leven mogelijk.

Leer je goed te ademen zodat je meer energie krijgt, hyperventilatie verdwijnt en je innerlijke rust vindt. Irene Artz help je verder op jouw pad naar emotionele, mentale en spirituele groei!

De workshop vindt plaats in een prachtig spiritueel centrum in Brummen Gelderland. (gratis parkeren)

 • Leer en Ervaar 6 Krachtige Ademtechnieken
 • Ontvang Informatie over Ademhaling zodat je naast Ervaren ook Begrijpt wat je doet
 • Krachtige Ademmeditatie voor Lichaamsbewustzijn, Gronding, Balans en Diepe Ontspanning
 • Ontdek je eigen Adempatroon
 • Krachtige Ademoefening voor gegarandeerde hoofdrust, ruimte en opschoning
 • Bemerken in Jezelf van de beïnvloeding van binnenuit en buitenaf op je Adempatroon
 • Help elkaar met Ademhalen Door je Hart
 • Krachtige Ademmeditatie voor Activatie

Vierde Dimensie workshop

Ontdek dat toeval niet bestaat!

We staan aan de vooravond van een nieuwe stap in ons bewustzijn. Er komt een nieuwe dimensie bij dat ons ongekende mogelijkheden geeft. Duik een middag in de wonderlijke wereld van de vierde dimensie. Deze workshop leidt tot persoonlijke groei en verdieping en je kunt direct aan de slag met concrete tools om ook in jouw leven nieuwe wonderen te ervaren.
Deze bijzondere workshop wordt gegeven door de auteur van de bestseller “De vierde dimensie”: Hans Peter Roel.

De workshop vindt plaats in het mystieke witte kerkje in Baarn. (gratis parkeren)

 • Leer en ervaar wat “De vierde dimensie” is
 • Leer wat synchroniciteit is en hoe je dat praktisch kan toepassen
 • Leer hoe je de juiste keuzes kunt maken
 • Leer hoe je je derde oog kunt gebruiken
 • Leer hoe “De wet van aantrekking” wel direct resultaat geeft
 • Leer hoe je je intuïtie kunt versterken
 • Leer de kracht van gezamenlijk mediteren
 • Leer hoe je spirituele helpers kunt inzetten
 • Leer hoe je synchroniciteit kunt gebruiken in het dagelijkse leven

Wat vond ik het afgelopen zaterdag een bijzondere dag! Nooit geweten hoe bepalend de vierde dimensie in je leven is. En dat toeval echt niet bestaat, daar verbaasde ik me nog het meest over. Zonder verwachtingen ging ik naar Baarn. Het enige wat ik voelde was vooral nieuwsgierigheid naar het onbekende. Samen met mijn twee “buddies”heb ik een hele mooie ervaring mogen meemaken, wat de rest van mijn leven een deel van mij zal worden / zijn!
Saskia (cursist 30 mei 2015)

__________________________________________________

Wat een mooie, praktische wijze om te kunnen ontsnappen aan het hectische leven, een groot maatschappelijk probleem. Ik zag eerst geen uitweg, maar die is me geboden. Het zou een verplicht vak op school moeten zijn. De kracht en stilte vinden in jezelf, wat een mooie reis. Bedankt voor dit mooie life-changing event. Iets wat ik de rest van mijn leven ga koesteren. 

Francien van B.

__________________________________________________

Bezig in de vierde dimensie. Geweldig.
Gisteren een workshop bij Hans Peter gedaan/gevoeld. Ongelooflijk om te ervaren wat ik heb gelezen!             

Ria B.

__________________________________________________

De workshop van vrijdag 13 mei heeft me erg geraakt. De sfeer was fijn, een leuke groep en Hans Peter bracht het duidelijk, concreet en met humor. Er werden veel praktische oefeningen gegeven die goed toe te passen zijn in het dagelijks leven. Met heel veel plezier kijk ik erop terug en ben ik aan de slag gegaan met Ki. Ik hoop hierdoor de rust te vinden die Hans Peter uitstraalt.

Riadne de K.

__________________________________________________

De boeken zijn prachtig, de workshop vond ik fantastisch en wat heb ik een bijzondere mensen mogen ontmoeten!! Toeval bestaat zeker niet. Deze workshop is niet alleen een cadeau voor jezelf, maar zeker ook voor je omgeving. Bedankt Hans Peter. Ik kijk uit naar het vervolg! 

Mireille P.

__________________________________________________

Het was een ontzettend waardevolle middag! Ik heb mogen ervaren hoe magisch het leven is. Dank je wel Hans Peter voor deze ervaring! 

Anja de L.

__________________________________________________

Ik vond het een prachtige, leerzame middag. Alle theoretische kennis in praktijk toe leren passen. Onder begeleiding van een rustig persoon met alle kennis. De middag is voorbij gevlogen. Mooie opzet vd workshop. De technieken van de vierde dimensie zijn meteen toe te passen in de praktijk. Top!! 

Carla L.

__________________________________________________

Het was een heerlijke middag om nieuwe inzichten en kennis op te doen. Fijne groep en mijn patiënten zullen zeker merken dat ik nu KI ben. Fijne dag nog en geniet van deze mooie dag.
Aart van E.

__________________________________________________

De workshop heeft ons ook echt verrijkt! Dank daarvoor! 

Clarence

__________________________________________________

Bedankt voor de boeiende workshop Hans Peter! Het was de 500 km rijden meer dan waard!
Serge (cursist uit België)

__________________________________________________

Wat ‘n prachtige workshop vanmiddag in Baarn. Vol nieuwe kennis en met n mooie boodschap naar huis. Dankjewel Hans-Peter!!
Joske van T.

__________________________________________________

Bedankt voor de ongelofelijke dag. Veel geleerd en onvergetelijk.
Ruud & Lucie

__________________________________________________

Een geweldige ervaring die workshop in het witte kerkje, is voor mij nu al weer anderhalf jaar geleden, maar ik zou nog wel een keer willen. Een echte aanrader.
Ria R.

__________________________________________________
Was een mooie middag. De …magie van je derde oog. En zo eenvoudig dat je het bijna niet kan geloven als je oefent. Wat een geweldige ervaring. Lekker veel oefenen, theorie met een sausje humor. Dank voor de fijne workshop Hans Peter!
Natasja M.

__________________________________________________
De workshop is echt een aanrader!
Zoveel mooie dingen gezien en gehoord. Het praktisch maken is echt super!
Bedankt voor de geweldige middag. Het is echt een cadeautje voor mij zelf geweest.
Dinka de B.

__________________________________________________

De beste cursus die je jezelf kado kunt geven!
Nelleke P.

__________________________________________________

Het is een geweldige ervaring, veel geleerd, vooral dat je je realiteit kunt sturen! Nogmaals dank voor deze bijzondere middag!
Bianca de N.

__________________________________________________

Bedank Hans Peter voor de deugddoende namiddag op 6 maart. De reis van België naar Baarn was de moeite waard om een nieuwe wereld te ontdekken!
Erna P.

__________________________________________________

Was een fijne workshop gisteren met fijne mensen. Voor wie nog nadenkt over het volgen van zo’n workshop: gewoon doen! Nogmaals bedankt voor deze middag!
Geke L.

__________________________________________________

De Vierde Dimensie workshop was super ! Dank Hans Peter Roel! Ik kan weer vertrouwen op mijn intuïtie! Thx For Sharing…
Maaike M.