...
Winkelmand

Als het einde zoek is….

Het leven is een marathon en niet een sprint. Toch zijn er mensen die denken dat ze een marathon sprintend af kunnen leggen. Ze proppen hun leven vol met activiteiten en vullen elke minuut productief. Als je een marathon van 42 kilometer lang sprintend aflegt, stort je al ver voor de finish op de grond.
 
Mensen kunnen lang doorgaan totdat ze burn out raken. Voor mensen echt instorten worden hun grenzen langdurig overschreden en zijn signalen van het lichaam genegeerd. Het denken domineert en het gevoel is een ondergeschoven kindje. Maar hoe sterk je geest ook denkt te zijn, uiteindelijk neemt het lichaam wraak.
 
Ervaring leert wel dat een burn-out, naast een verschrikkelijke ervaring, ook een louterende periode is. Ineens staan de vragen centraal, die je confronteren met jezelf en het leven dat je leidt. Wie ben je en wat wil je nu echt! Jij bent meester over je eigen leven. Naast de heroriëntatie op je levensinvulling, is het belangrijk om de energiebalans te herstellen. Ki kan je daarbij uitstekend van dienst zijn. ♫♪
 
Hans Peter Roel, auteur van inspirerende boeken als: “Ki, kracht van binnenuit” en “De vierde Dimensie”, “Op zoek naar de hemel”, “Tijdloze liefde” en “Eindeloos”.
Kijk voor meer informatie op www.kicentrum.nl

 

 

 

 

Bericht delen?