...
Winkelmand

Bedankt uit de grond van mijn hart

3 september jl mocht ik de workshop ki van Hans Peter Roel bijwonen. Bij binnenkomst in het witte kerkje voelde ik meteen een ontspannen rust over mij heen komen. Het was een bijzondere en leerzame middag die echt voorbijvloog. Hans Peter Roel verteld prachtig mooi en het is zeer herkenbaar, ook werden er veel oefeningen gedaan.Er zijn verschillende oefeningen dus voor iedereen zijn er wel een aantal die aanspreken en die je in je eigen leven kan toepassen. De oefening stevig in je kracht staan ging niet meteen goed bij mij, ik kon gemakkelijk omgeduwd worden. Ik kreeg soort paniek/stress over mij heen (mijn rug is vastgezet en ik kreeg het gevoel dat daarom mijn ki stroom niet kon stromen) Hans Peter Roel kwam bij bij staan en gaf met weinig woorden een rust en kalmte over mij, hij zette mij in de juiste houding en ik stond in mijn kracht. Wat een geweldige en bijzondere ervaring is dat. Deze middag heb ik ontzettend veel mogen leren, veel handvatten meegekregen, nieuwe inzichten verkregen en veel positieve energie. Ik ben nu een aantal dagen verder en pas het ki principe toe aan mijn dagelijkse leven. En ik merk nu al een zeer groot verschil. Mijn gedachten gaan niet meer zo met mij op de loop, ik Bekijk het leven positiever, ik val ontspannen in slaap en idd geen koude voeten meer. Ook slaap ik dieper en rustiger, ik word nu uitgerust wakker. Ik reageer kalmer op situaties. Na een paar dagen al zo’n groot verschil, en het zal alleen positiever worden. Hans Peter Roel ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de geweldige leerzame workshop, je verhalen, je prachtige energie en dat je de ki kracht zo mooi, rustig en puur over kan brengen.
Wat een verrijking. Binnenkort zou ik ook zeer graag de Pro workshop willen volgen.

Bericht delen?