...
Winkelmand

Hartelijk dank

Mijn hele leven ben ik ‘zoekende’ naar de zin van ons leven hier. Dat geeft al aan dat ik moeite heb met ‘het leven’ zoals ik het ‘moet’ leven. Ik heb ongeveer alles gelezen wat los en vast zat op spiritueel gebied, vele cursussen gevolgd etc. maar ik kamp mijn hele leven al met overprikkeld zijn en oververmoeidheid. Ook mijn voeding aangepast, vers, biologisch, geen toevoegingen, zuur base balans herstelt, geen gluten of suikers, noem het maar. Afgelopen twee jaar kon ik eigenlijk niet meer en nu, januari 2018 kreeg ik de diagnose CLL, chronische lymfatische leukemie. Dat betekende dat ik opnieuw moest ‘nadenken’, wat doe ik ‘fout’, hoe kan ik dit nu ontwikkelen terwijl ik zo gezond leef? Toen kreeg ik van een vriendin als cadeautje het boek over Ki. Ik geloof niet in toeval, dus direct een workshop geboekt want het boek raakte me diep. Vooral het thema: “Wat wil het leven van mij” was een eyeopener. Ik ben continue in ‘gevecht’ met wat er is, wat ik moet en wat ik wil of niet wil. Compleet afgesneden van de levensenergie en dit voelt voor mij als de oorzaak van mijn ziekte. Ik was benieuwd wat ik kon verwachten en ben bijzonder getroffen door de eenvoud. Het is zo duidelijk voelbaar wanneer de Ki stroom vloeit en wanneer niet. Ik had nooit durven hopen dat het zo eenvoudig zou zijn om dit te voelen door de oefeningen die we deden tijdens de workshop. Ik ben actief aan de slag met de oefeningen, want voor mij is dit werkelijk van LEVENSBELANG! Dit zou onderwezen moeten worden op iedere school! Hartelijk dank voor de verspreiding hiervan.

Bericht delen?