...
Winkelmand

Hartelijke ontvangst

Heel erg bedankt voor de hartelijke ontvangst zaterdag 25 augustus. Ooit ben ik begonnen met het lezen van het boek de Vierde Dimensie. In één adem uitgelezen en opnieuw gelezen. Daarna kwam het Ki boek. Intens gelezen en de vier Ki principes toegepast. Iedere morgen contact gemaakt met mijn KI punt en me laten onderdompelen in een zalig gevoel. Veel bekenden vroegen we wat heb jij gedaan? Jij doet iets, je ziet er zo goed uit. De laatste maanden kwam het er niet meer van. Het volgen van de workshop heeft me goed gedaan en ik heb de draad terug opgepikt met de belofte aan mezelf nooit meer op te geven. Ik zal trouw iedere morgen contact maken met mijn diepe innerlijke kracht. Het boek heeft me trouwens geholpen rechtop te blijven toen mijn zoon in een zware burn-out belandde gevolgd door een zwaar ongeval. Hans Peter hartelijk dank voor uw mooie boek dat ik trouwens heel geregeld bij me heb. Ik reis veel met de trein en het is een vaste gewoonte uw boek bij me te hebben waarin ik talrijke belangrijke zinnen heb onderstreept. Als ik het moeilijk is dan brengen die belangrijke passages er me terug bovenop.

Bericht delen?