...
Winkelmand

Ik slaap heel makkelijk in

“Aan het einde van de training vroeg Hans Peter onze eerste reactie en ik kon alleen maar zeggen wat ik voelde. Dat ik verrast was door de enorme kracht en energie die in mijn lijf zat en dat ik daar nu toegang toe had. Geweldig! En zo voelt het na 12 dagen oefenen met Ki nog steeds. Ik merk dat het me heel erg goed doet, vooral in deze periode met al die drukke feestdagen. Even terug naar mezelf en mijn kracht die mij veel energie of juist rust geeft. Ik was trouwens benieuwd of ik écht warme voeten zou krijgen in bed met de speciale Ki-oefening daarvoor. En ja hoor, de belofte is waargemaakt J Ik slaap heel makkelijk in en ook heel diep. Dit wil ik natuurlijk vast houden in mijn drukke leven als ondernemer, moeder, partner, en nog veel meer. Dus tot ziens bij de vervolgtraining in juni!”

Bericht delen?