Eindeloos

De kracht van de menselijke geest

Salvatore is een van de meest briljante musici aller tijden. Als geen ander is hij direct verbonden met het collectieve veld waar alle muziek, inspiratie, kennis en wijsheid is te vinden. In een bitter gevecht met het leven leert hij de grenzeloze kracht van zijn geest kennen. Het opent een nieuwe dimensie in zijn bewustzijn en hij ontdekt de werkelijke magie van het leven.

Op zijn levensreis wordt Salvatore geholpen door de beroemde psychiater Carl Gustav Jung. Door hem leert Salvatore op een andere manier naar de wereld te kijken en krijgt hij inzicht in de drie belangrijkste levensvragen: wie ben ik, waar kom ik vandaan en wat heb ik hier te doen?

 21,95

Uitverkocht

Reacties van lezers:

 • “Het boek begint met “Een schrijver schrijft omdat hij wat te vertellen heeft”. Dat is niets teveel gezegd. Gisteren kreeg ik het boek binnen en vannacht om kwart over vier was het uit. Voor het eerst in mijn leven besef ik “wie ik echt ben”! De schrijver heeft een gave om complexe filosofische en spirituele onderwerpen zo eenvoudig te vertellen dat ik het begrijp En dat allemaal ingebed in een fantastisch verhaal.Het verhaal sleurde me mee door het magnifieke Milaan van kort na de tweede wereldoorlog. Ik ben gaan houden van de hoofdpersoon Salvatore, die met zijn briljante geest moet lijden en strijden en daardoor tot prachtige inzichten komt, geholpen door het werk van Carl Gustaf Jung en Wolfgang Amadeus Mozart. Meeslepend en knap bedacht!”
  Overgenomen van BOL.com Henk uit Amsterdam
 • De mix van spiritualiteit en muziek maakt het voor mij een one of a kind boek. Het is een unieke insteek in het spirituele genre. Een aanrader voor iedereen!
  Overgenomen van BOL Bert uit Almere
 • “Ik ook bijna kon bijna niet stoppen wat een prachtig boek.”
  Astrid van der Vlis
 • “Ben het nu aan het lezen. Geweldig boek!”
  Monique van der Sanden
 • “Het boeide mij zo, dat ik het niet kon wegleggen voor het uit was. Echt goed hoor! Mijn complimenten!”
  Gusta Hermus
 • “Echt prachtig boek. Heel inspirerend … eindeloos!”
  Gerda de Graaf Luigjes
 • “Wederom een inspirerend boek ik heb binnen twee dagen uitgelezen….je krijgt er weer de nodige energie van en andere inzichten!”
  Ab van Beek
0