...
Winkelmand
Aanbieding!

Anti-Stress Thee

Laat de dagelijkse stress achter je en dompel jezelf onder in de kalmerende aroma’s van onze Anti-Stress Thee. Deze speciaal samengestelde blend combineert een rijke selectie van biologische kruiden die bekend staan om hun rustgevende eigenschappen, waardoor je een moment van welverdiende rust en ontspanning kunt ervaren.

Kenmerken:

  • Basis Ingrediënten: Appel en braambladeren vormen de zoete en aardse basis van deze thee.
  • Verfrissende Kruiden: Citroengras, munt en sinaasappelschil voegen een verkwikkende citrusachtige frisheid toe.
  • Kalmerende Elementen: Kamille, passiebloem en tijm staan bekend om hun rustgevende effecten op lichaam en geest.
  • Verrijkende Toevoegingen: Rozenbottel, wortel en korenbloem ronden de blend af met hun unieke smaken en gezondheidsvoordelen.
  • Gebruik: Ideaal voor momenten waarop je even wilt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en je geest wilt kalmeren.

Spirituele Betekenis: Deze thee is niet alleen een traktatie voor je smaakpapillen, maar ook voor je ziel. In veel culturen worden kruiden zoals kamille en passiebloem al eeuwenlang gebruikt om innerlijke rust en balans te bevorderen. Door je te verbinden met deze oude tradities, kan het drinken van deze thee je helpen om een dieper gevoel van vrede en welzijn te ervaren.

Neem een moment voor jezelf, adem diep in en laat de harmonieuze smaken van onze Anti-Stress Thee je begeleiden naar een plek van innerlijke kalmte en sereniteit.

Inhoud: 20gram

Laat de dagelijkse stress achter je en dompel jezelf onder in de kalmerende aroma’s van onze Anti-Stress Thee. Deze speciaal samengestelde blend combineert een rijke selectie van biologische kruiden die bekend staan om hun rustgevende eigenschappen, waardoor je een moment van welverdiende rust en ontspanning kunt ervaren. Kenmerken:

  • Basis Ingrediënten: Appel en braambladeren vormen de zoete en aardse basis van deze thee.
  • Verfrissende Kruiden: Citroengras, munt en sinaasappelschil voegen een verkwikkende citrusachtige frisheid toe.
  • Kalmerende Elementen: Kamille, passiebloem en tijm staan bekend om hun rustgevende effecten op lichaam en geest.
  • Verrijkende Toevoegingen: Rozenbottel, wortel en korenbloem ronden de blend af met hun unieke smaken en gezondheidsvoordelen.
  • Gebruik: Ideaal voor momenten waarop je even wilt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en je geest wilt kalmeren.

Spirituele Betekenis: Deze thee is niet alleen een traktatie voor je smaakpapillen, maar ook voor je ziel. In veel culturen worden kruiden zoals kamille en passiebloem al eeuwenlang gebruikt om innerlijke rust en balans te bevorderen. Door je te verbinden met deze oude tradities, kan het drinken van deze thee je helpen om een dieper gevoel van vrede en welzijn te ervaren. Neem een moment voor jezelf, adem diep in en laat de harmonieuze smaken van onze Anti-Stress Thee je begeleiden naar een plek van innerlijke kalmte en sereniteit.

 5,99