Winkelmand

Mega

Nu ik ben nogal een vrij realistisch persoon en ondervind graag alles zelf vooraleer ik er achter kan staan. Ik ben nogal vrij sceptisch omdat ik al heb ondervonden dat er in de wereld van…veel “rooskleurig” word gemaakt. Ik was al helemaal mee met het Ki boek, zowel het verhaal als het werkboek. En paste het thuis al toe maar wou toch een extra bevestiging of ik me wel niks “mangeneerde” (inbeelden) En omdat ik ook meer dan onder de indruk ben van de 4de dimensie was ik toch ook wel héél benieuwd naar de persoon erachter en zelf, Hans Peter Roel.
Nu heb ik vandaag (9 juni 2016) de workshop van Ki gehad in het witte kerkje Baarn. MEGA!! Voorafgaand een hele goede communicatie gehad of hoe, wat en waar. Wat toch een heel belangrijk begin is richting vertrouwen toe. Heel veel oefeningen gedaan, heel veel geleerd en gevoeld!!
Het was een ervaring dat ik nooit meer vergeet.  En wat de persoon achter de verhalen betreft. Een “echt” persoon, een man die vanuit zijn hart spreekt en handelt. Iemand ver van “zweverig” beide voeten letterlijk en figuurlijk op de grond. Petje af voor wat deze persoon tot nu toe al heeft bereikt door zijn hart te openen en zijn kennis door te geven. De passie en de energie waarmee hij alles verteld raakt je hart al. Ik kan niet meer dan lof spreken over Hans Peter Roel. Je kunt zijn passie echt voelen, je ziet het in zijn ogen dat hij elk woord meent…
en dat hij spreekt van hart tot hart. Voor iedereen dat zijn eigen “ik” zoekt. Voor iedereen dat vind dat toeval niet bestaat. Voor iedereen dat meer energie wil. Voor iedereen dat alles uit het leven wil halen, geen stress… En nog zoveel meer! Wie wil dat niet? Lees als jullie zin hebben gewoon al eens de boeken. Als jullie iets hebben van: “hm, een boek lezen kan gene kwaad”… Zeker doen!! Ik ben er zeker van dat ook jullie nieuwgierigheid word wakker gemaakt. Volg jullie hart, volg jullie dromen… En vooral veel Ki!! Dikke knuffel (Nathalie, deelneemster 9 juni 2016)

Bericht delen?