Verdwaald in mijn hoofd

Nog geen dertig was ik toen ik werd geraakt door een depressie en een gevoel overweldigend en overdonderd  te worden. In de kracht van mijn leven was ik vervreemd van mezelf en deed ik alles wat anderen van me verwachten. Ik was verdwaald in mijn hoofd en losgekomen van mijn lichaam. Zo leefde ik minuten, uren, dagen, nachten, maanden… in een uitzichtloos zwart gat.

Een reis naar de Himalaya was mijn redding. Ki kwam als manna in mijn leven. De wijze waarop boeddhistische monniken met hun energie omgaan, is een zegen en een geschenkvoor de mensheid. Een keerpunt in mijn leven en niet alleen bij mij!

Ontdek Ki nu zelf: https://www.spiritueelboek.nl/product/ki/

Bericht delen?
Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest
0