...
Winkelmand

Wat is Kundalini?

In deze blog willen we je graag informeren over Kundalini, een krachtige en mystieke energie die diep in ons lichaam verborgen ligt. Kundalini heeft het potentieel om je leven te transformeren en je spirituele groei aanzienlijk te bevorderen.

Wat is Kundalini?
Kundalini is een Sanskrietwoord dat “opgerolde slang” betekent. Het verwijst naar de levensenergie die zich aan de basis van de wervelkolom bevindt en, wanneer geactiveerd, door de zeven chakra’s van het lichaam stroomt. Kundalini-energie speelt een belangrijke rol in spirituele ontwaking en zelfontplooiing en kan je helpen je zelfgenezend vermogen te activeren en terug te keren naar je essentie.

Om je kennis over Kundalini verder uit te diepen en je te inspireren, willen we graag een bijzonder nieuw boek van de gerenommeerde auteur en Ki en Kundalini-master Hans Peter Roel onder de aandacht brengen: “Genezende kracht: Kundalini”.

In “Genezende kracht: Kundalini” word je meegenomen op een fascinerende reis door het leven van Jan de Bruijn, een KNIL-soldaat die tijdens zijn verblijf in de tropen een oude geneeswijze leert. Hij deelt deze levensveranderende kennis met jou en onthult het geheim van Kundalini om jezelf en anderen te genezen en te helpen.

Dit toegankelijke en inspirerende verhaal biedt je de kans om een kracht in jezelf te ontdekken die je leven op alle niveaus kan verrijken en transformeren. Laat je inspireren door het moedige en doorzettingsvermogen van Jan de Bruijn en ontdek je eigen innerlijke kracht en potentieel. Dit boek is een must-read voor iedereen die op zoek is naar diepere zelfkennis, heling en spirituele groei.

Bericht delen?