...
Winkelmand

Zoiets bijzonders heb ik nog nooit meegemaakt!

~Laaiend enthousiast verliet ik die dag het Witte Kerkje in Baarn. Dat was ik ook na het lezen van het boek Ki van Hans Peter Roel. Meteen het werkboek Ki besteld en aan de slag!
Veel oefeningen zijn eenvoudig en erg goed toe te passen en in te passen in je dagelijks leven. Over een aantal oefeningen betreffende de ware kracht van de Ki-energie bleven twijfels bij mij, “zou dat echt mogelijk zijn?”. Ik ga gewoon een plaatsje reserveren bij een Ki basis workshop. Ik keek er heel erg naar uit.
Het was een gezellige groep en het klikte erg goed tussen mij en mijn buddie.
Hans Peter heeft alles heel goed uitgelegd op een simpele, duidelijke manier. Het was fijn dat we heel veel in de praktijk konden oefenen. Natuurlijk kwamen de oefeningen over de
ware  Ki-kracht ook aan bod. Ik heb aan den lijve ondervonden dat het echt zo is. De Ki-kracht is echt zo sterk, zo krachtig. Je moet het gewoon zelf ervaren. Zoiets bijzonders heb ik nog nooit meegemaakt. Gewoon fantastisch!
Het is een prachtige manier om in deze stressvolle wereld toch prettig te kunnen leven. Dé oplossing voor werkend en niet-werkend Nederland. Echt iedereen kan er baat bij hebben, van jong tot oud. Het mooiste is dat iedereen het al in zich heeft. Het wacht erop om door jou bevrijd te worden!
Het was een superdag voor mij die zeker nog een vervolg gaat krijgen. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Vanaf nu begin ik de dag met Ki en ik eindig de dag met Ki: sensationeel!~
                                              Anthony O. (deelnemer Ki workshop september 2019)

 

 

 

 

Bericht delen?